Latod tibor,

#237674 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Latod tibor,

hogy mi veletek a legnagyobb baj? Olvasatlan, tudatlan, ostoba emberek vagytok. Persze olvashatod a horgaszujsagot egesz nap, vagy a Jobbik, MSZP, Fidesz propaganda kiadvanyait, sajnos attol csak hulyebbek lesztek! Az olvasottsag nem ott kezdodik, hogy hany propaganda szlogent tudsz kivulrol felidezne. Bocsi, hogy en sem tudtam kivulrol a 3 gyerek, 3 kocsi, 4 szoba, mondokat.

Az olvasottsag ott kezdodik, hogy az ember ismeri a TORTENELMET. Aki az emberiseg tortenelmet nem ismeri es nem is hajlando megismerni az egy BAROM, lehet akarhany diplomaja. Itt persze nem az evszamok ismerete a fontos, senkit nem erdekel, hogy mikor volt a mohacsi csata! Ez teljesen lenyegtelen.

Szerinted mi kulonbozteti meg az embert az allattol? Az, hogy az embernek van TORTENELME, az allatnak pedig nincs! Vagyis, az ember vissza tud nezni a multba es tanulhat a mar egyszer elkovetett hibakbol, vagy a mar kiprobalt es jol bevalt dolgokbol.

Az az ember, aki nem hajlando, vagy keptelen tanulni a multbol, az nem sokban kulonbozik az allatoktol. Az allat jelzot persze nem negativ ertelemben hasznalom, mert szeretem az allatokat, jobban mint sok embert, csak felhivom erre a tenyre a figyelmet.

Aki ujra es ujra meg akarja ismetelni azokat a dolgokat, amik a multban mar ki lettek probalva es katasztrofalis kudarcok voltak, az egy allat. Nem is akarmilyen allat. Egy kimonoddan buta allat! Ugyanis meg a loboratoriumi patkany is hamar megtanulja a jarast a labirintusban! Persze ot nem agymossak a patkany-politikusok, mivel a patkany tarsadalmakban meg talaltak fel a politikai osztalyt, ugyhogy ennyibol szerencsesebb helyzetben vannak. Es lass csodat, maguktol, egyenileg, vezetok nelkul is mindig megtalaljak a sajtot! Wow!