látogató csodálkozz.

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Venezuela? látogató csodálkozz.

#288922 Hozzászólás

zsu955

látogató csodálkozz.

Szia Kedves látogató!

Nos a határozottságom már elég régebbi eredetû, bár az elsõ idõkben inkább Mexicóba szerettem volna menni, de azután lett néhány barátom a neten Venezuelában és átpártoltam oda.Hozzájárult az is, hogy láttam egy venezuelai filmet, amiben nagyon megtetszett az ország és elhatároztam, hogy elõbb Venezuelát nézem meg és talán utána Mexico-t.
Most, hogy nyugdíjas lettem, elhatároztam, hogy elutazom Venezuelába, mert szeretném az ottani barátaimat megismerni.
Idõközben szert tettem elõbb egy (egy másik forumon), majd itt a forumon néhány Venezuelában élõ magyar ismerõsre. Az utazásomat alaposan meg kell szerveznem, mivel én úgy néz ki egyedül fogok utazni. Egy itthoni barátom ugyan fontolgatja, hogy velem jönne, de még nem végleges a döntése.Nekem nagyon tetszik ez, de a másik forum is, mert sok jó tanácsot kaptam és kapok ami hasznos lehet és hozzá tudom tenni azokat a tapasztalatokat amiket én szerzek a kinnt élõ barátaimtól. Mivel még nem jártam ott így csak azt tudom ide írni amit én tudok és aki ott él az vagy megcáfolja, vagy helyesli. Mindenkinek jó, mert aki utazni szeretne az itt megtalál minden információt és még közben ismerõsökre is szert tehet.

Az viszont már nem tisztességes, ha valaki visszaél azzal, hogy egy másik forumról átjön és olyanokat írkál amik nem helyénvalók, mert sem itt sem ott nem bántotta õtet senki.
Én a másik forumban sem írtam mást mint amit itt! Ott másról beszélgetnek, mint itt.Mindenkinek szuverén joga ott beszélgetni ahol jól esik. Én örülök, hogy itt beszélgethetek és ha olyan téma van a másik fórumon akkor ott is hozzászólok. Senkit nem sértegetek, de nem is hagyom hogy a fejemre nõljön bárki is.
Ezzel azt hiszem ezt a témát le is zártam.
Szerintem aki szereti Venezuelát az jöjjön csak ide beszélgetni! És talán utazhatunk együtt is !