Léna

#80237 Hozzászólás

anginga

Léna

Na ez azért már sok Léna. Cingarella nagyon is élethû szemléletet írt le ide. És azt gondolom, hogy nem alpári stílusban, ahogy te most reagáltál rá.
Igenis a tunéziai fiúk nagyrésze! arra megy rá, amit õ leírt. Természetesen vannak kivételek,dehogy valakit amiatt pénzéhes lotyónak nevezni,mert elvárja egy férfitól,hogy férfi legyen, azért ez pimaszság tõled. Igenis egy férfi nem hivatja meg magát mindenre, alapvetõ kötelességének érzi,hogy õ fizessen mindent…amit tud. És itt van neked is igazad abban,hogy közülük sokan nagyon nehéz anyagi körülmények között élnek, emiatt erre nincs lehetõségük. Azt erõsnek érzem én is Cingarellától,hogy az arab férfi fizesse a nõ repjegyét, mert általában nem áll módjukban. Nekem 5 évig volt tunéziai párom, nálunk ez úgy mûködött,hogy a kiutazásomat mindig én fizettem, és amikor kinn voltam, akkor addig,amíg neki volt pénze, nem engedett egy fillért sem fizetni.Sem taxit, sem éttermi számlát, sem innivalókat, semmit. De persze ez 3-4 nap alatt elapadt forrássá ment át, így utána jöttem én.
Igen, mindenkinek ismernie kell a saját párját. Minden országban vannak ilyen és olyan férfiak is. Nem lehet általánosítani.Ebben neked van igazad totálisan. De az azért enyhén gyanús, ha végig mindent a nõ fizet…gondolkodjatok csak el..és mindenki nézzen magába egy picit…szerintem közülünk sokan bevallhatjuk, hogy igenis ki voltunk használva.
Lehet,hogy neked Léna szerencséd van a pároddal, de én azt gondolom, tartozol egy bocsánat kéréssel Cingarellához, hiszen az a stílus, ahogyan te nekimentél, az megkívénja azt.
Remélem vagyunk mindannyian annyira kulturáltak és intelligensek, hogy normálisan beszélgetünk itt egymással még akkor is, ha nem egyeznek a véleményeink.