Leventenek igaza van

#401056 Hozzászólás

Bela

Leventenek igaza van

Nem nagy tortura a regisztraltatas. Kovetsegen egy db papirfecni kitolteset jelenti harom peldanyban, levelben is elintezheto, nem szukseges szemelyesen megjelenni. A hazassagot igazolo papirt nem is kell kulon lefordittatnod, mert a nagykovetseg is megteszi (persze penzert), ha csatolod a kitoltott urlapokhoz. Ha jol emlekszem, ezen kivul talan a szemelyiszamodra, az anyakonyvi kivonatod fenymasolatara es az illetek befizetesere van szukseg. Sok szerencset.

Tudatlan:
Szerintem pl aarchimandrita valaszai igen kimeritoek voltak a temaban. Jo lenne, ha a kerdezok nem csak a szajukat huznak, meg sapitoznanak, hanem egyreszt vegigolvasnak a valaszokat, masreszt tudnanak ertelmes, kerek mondatokban kerdezni, nem csak azt hajtogatni, hogy “jaj, olyan izek vagytok!” meghogy “nem ertem. mi van?”.

En a Holdon szeretnek hazasodni! Miert nem mondja meg mar nekem valaki hogy kell? HEEE?

Gondoltal mar arra, hogy ha mar feltetlenul egy polgarhaboru es jelenleg termeszeri katasztrofa sujtotta volt angol gyarmaton akarsz hazasodni, es mindezt az angol jog szerint el is szeretned Angliaban ismertetni (gondolom ott akarsz elni, nem sri lankan, de idevonatkozo informaciot nem adtal), esetleg az utazas.com-nal effektivebb forrasai is lehetnek a konkret iformacioknak? Leven Angliaban elsz…