Lisanak meg oldgirlnek meg Kreteknek

Kezdőlap utazas.com Fórum Ausztrália és Óceánia A Vízum Lisanak meg oldgirlnek meg Kreteknek

#300349 Hozzászólás

Mikike

Lisanak meg oldgirlnek meg Kreteknek

A hataron max annyira tesztelhetnek le, hogy lehuznak $1 a kartyadrol, de ahhoz mar kell nemi gyanu. Minthogy mindenki attol fel, hogy az immi ugy kapja el oket, hogy lecsekkoljak a bankszamlakat stb. Banktitok? Oke, nem svajc, nem nacik, de a bankok nem fognak kiadni infot senkinek.

Ha nem vagy gaz, es meg angolul is beszelsz valamennyire akkor semmi gaz nem lesz. De ha ugyesen akarod csinalni, akkor egy olyan repjegyet veszel, amin nincs, vagy minimalis a change fee -koreaiak becsbol pl- tehat bejosz egy olyan jegyel ami egy honapra szol, aztan megvaltoztatod 3-6 honapra amig a vizumod okes. By all means senki nem fog cseszegetni a hataron.
Ja en is egy bunko magyar vagyok:)

Oldgirl, a lehetosegek nem ennyire ecceruek, me’ hat ugye tanulovizummal lehet dolgozni is. Na ezen most lehet gondolkodhatsz egy darabig. Egy jol strukturalt elmelet omlott itt ossze:)

A Bertok nem olcso, es nekem nem is jott be, de erre rogton tudok hozni vagy 20 ellenpeldat. Valoszinuleg nem a legdragabb, csak sok magyarnak ugye egyszerubb hozza menni a nyelvi okok miatt, tehat ertelemszeruen ha nem akarsz angolul beszelni, akkor fizess!