más szemszögbõl nézve

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem a biblia hamissága más szemszögbõl nézve

#265652 Hozzászólás

TJoe

más szemszögbõl nézve

Van-e még egy olyan dogma,ami az embereket ennyire hülyíti,mint a vallásos “törvények”?Van-e még egy ilyen írás,ami ennyi hamis érvvel próbálja az emberiséget birkaként terelni,szemfényvesztéssel vakon a karámban tartani?!
Laci,a demokrácia nagy hibája,hogy az embereknek mindent szabad,de felelõsséget nem kell vállalniuk tetteikért.A diktatúrában nagyobb a rend,fegyelem,mint egy demokratikus renszerben,ahol minden egyes személy véleménye “számít”.A demokrácia=álcázott anarchia.
A demokrácia isten nevében,a diktatúra a diktátor nevében uralkodik rajtad,Laci.A különbség annyi,hogy a demokráciában beírhatsz az ujságba,mehetsz a helyi képviselõdhöz,hallgathatod a kifogást,hogy miért nem lehet a gondodat orvosolni.Mehetsz bálványt imádni az egyházadba,adakozhatsz nekik,amibõl kártyáznak,tõzsdéznek a papjaid.Meg pornó orgiákat rendeznek,megkefélik a feleséged,bort isznak és vizet prédikálnak.
Nézz a tükörbe:kire hasonlítasz?az evolúció gyõz,nem a vallási teória,hacsak nem vagy vak.
Én a máglyára tenném a dogmát,mert az a sok ember,aki elhiszi,félrevezetve éli az életét.És manapság nem lehet megengedni azt a luxust,hogy félrevezessenek.