mas velemeny

#406002 Hozzászólás

Olgi

mas velemeny

En meg nem lattam fel ev alatt orrot fujo japant, viszont tobben mondtak, hogy masok elott nem szabad(elmennek a WC-re). Aki meg van fazva, maszkot hord, hogy ne fertozzon meg masokat, eleg furan nez ki.Ja es nem lehet rendes zsepit kapni, csak nagyon vekonyat, szerintem hozz magaddal.

Villat csak europai etteremben lattam, ami dragabb is, es gondolom nem vonz annyira, ha mar idejossz.Szerintem gyorsan belejossz majd a palcika-hasznalatba, de inkabb hordjal magadnal villat.Kezzel evo japant se lattam meg, de tenyleg elneznek a kulfoldieknek barmit.

En egyertelmuen Kyotoban szallnek meg- hangulatosabb is, es nagyon sok a latnivalo.Osakara egy v 2 nap boven eleg,es a Kyoto-Osaka vonatut csak 40 perc.
Hiroshima (+Miyajima) szerintem is nagyon jo, de Kyushubol jovet erdemesebb megallni ott, nem? En csak egy napot voltam, ugyhogy nem maradt idom a keptarakra, amik allitolag nagyon jok.(Tehat lehet, hogy erdemes lenne aludni ott egyet)Miyajima este 5-6 korul teljesen kiurul- nagyon szep lehet ott megszallni, bar csak egy (draga) szallo van ott allitolag.A szigeten a kisebb szentelyeket is erdemes megnezni, nagyon szepek.A nagyot meg mindenfelekepp dagalykor, ha lehet.
Kobe se rossz: kicsit europaibb hangulat, kicsi, de jo chinatown.Meg a part a foldrengesroo szolo kis tarlattal( a muzeum vhol messze van a kozponttol:( )

Tudod mar, mikor jottok?