Meg azert ehhez

#237641 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Meg azert ehhez

hozza kell tennem a kovetkezot, hogy jobban megertsed, hogy mi az en velemenyem:

En SOHA, SOHA, SOHA nem szavznek olyan politikusra, aki azt mondana, hogy adokkal kell tamogatni mindenkit, akiket Joe-nak hivnak. Nyilvanvalo en profitalnek ebbol a politikabol, megse ertenek egyet ezzel. Meg akkor sem, ha az ORSZAGBAN ENNEK KOVETKEZTEBEN NONE A JOLET! Tudod miert nem?

Azert, mert ez a jolet novekedes masok karan tortenne, akiket pechjukre nem Joe-nak kereszteltek. Ha valaki kijelenti azt, hogy nembaj, le vannak szarva a nem-Joe-k, a lenyeg, hogy fejlodik a gazdasag, az ezzel azt mondja, hogy a gazdasagi novekedes erdekeben MINDEN LEHETSEGES, MEG A RABSZOLGATARTAS IS.

Nos, mi van akkor, ha kiderul, hogy a gazdasagi nevekedes erdekeben nemcsak rabszolgakra van szukseg, hanem nehany embert ki kell irtani. Esetleg nehany ember csoportot is, hogy megjobban novekedjen a gazdasag??? Nyugdijasok, nyomorekok, munkanelkuliek, stb. Nem is rossz otlet! Elvegre, ha mar szabadon rendelkezunk egyesek testevel es dolgotathatjuk oket a tobbseg javara, akkor ha a tobbseg java igy kivanja, ki is irthatnank ezeket.

Latod, kedves Barna, hogyan jutunk el Orban 3 gyerek/3 szoba/4 kerek programjabol Hitlerig? Gondolkodjal ezen kicsit.