még egy vélemény

#400173 Hozzászólás

bojtár

még egy vélemény

Nagyon érdekes az itt folyó vita és én személy szerint Csaba és Pó apó véleményével értek egyet. Még nem jártam ott, de NAGYON szívesen elmennék. És el is fogok..
Egyrészt azzal, hogy utazol saját magadnak okozol örömet, másrészt pedig az ott élõ, elnyomott emberek életébe tudsz egy kis örömet és változatosságot hozni. Mivel eszel, alszol és utazol, így pénzt hagysz ott és ezek jórészt a hétköznapi emberek megélhetését biztosítják. Én is örülök ha egy más világból -és nem másvilágból :))- érkezett ember bizalommal fordul hozzám, meg akar ismerni engem és a hazám. Burmában bizonyára mindez fokozottan érvényes..
Magyarországon viszont élek, így nap mint nap tapasztalhatjuk mi folyik itt. Magyar demokrácia ? Na ne vicceljetek.. itt évek óta szó sincs semmiféle demokráciáról. Elég volt megnézni az országgyûlés legutolsó ülését… Vagy más: azon kívül, hogy mi, “polgárok” bosszankodunk és anyázunk, hogy a média kiteregeti a szennyest, hogy az ellenzék köpköd és vitázik ? Ugye, hogy nem…
Az ország gazdaságilag jó úton halad ugyan, de az emberek zöme fel sem fogja mi minden folyik a háttérben. Mennyivel jobb is lehetne !! De ez már tényleg nem ide tartozik.
Viszont ha valahová nem mész el, csak azért mert csökönyösen vallasz bizonyos nézeteket, hát akkor barátom csak magaddal szúrsz ki…