Megcafoltal?

#243400 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Megcafoltal?

Mondom, kezdesz te is szorakoztatni.

“Elmesélem akkor az iszlám kölcsön alapjait. Az általad felhozott példában az eredmény az, hogy éppen ezért, amit leírtál, NEM KAPSZ KÖLCSÖNT. Ebbõl következik az, hogy az iszlám kölcsön rendszere olyan, hogy a fogyasztási hiteleket nem támogatja, mert nem éri meg a banknak.”

Hogy mondhat egy felnott ember ekkora baromsagot??????

A fogyasztoi kolcson ne meri meg a banknak???????????????????? Az biztos, hogy nem, ha nem szamolhat kamatot!

En keresek havi 1000$-t, amibol siman felre tudok tenni havi 300$-t. Ekkor felveszek 1 evre 900$-os kolcsont, 10%-os kamatra. Ennek a havi torlesztese 82$, amit siman kifizetek a banknak a havi 300$ megtakaritott penzembol! Nekem az ev vegere van egy kifizetett kocsim, ami belekerult 990$-ba a kamattal egyutt, tehat nem kell szamarhaton jarjak munkaba (nem olyan hatekony, ha 50 km-re dolgozok a lakasomtol) es az ev vegere a bank CSINALT 90$ PROFITOT-t! Kozben munkat adtam az autogyari munkasnak, az auto kereskedonek, az auto szervizeloknak, az utepitoknek, a benzinkutasoknak, az olajkitermeloknek, az olaj tulajdonosainak es sorolhatnam. MINDENKI JOL JART TE ELMEBETEG! A bank, mivel profitot csinalt, tud kolcsont adni masoknak is, igy egyre tobben jarnak jol!

A muszlim pedig ez az egy ev alatt BASSZA A KECSKEJET, mert nem kapott kolcsont a “bank”-jatol autora. Ebbol legfeljebb a kecske jar jol, ha figyelmes vele a muszlim es nem hagyja ki az utojatekot!

A jelenlegi valsag nem a kamatok miatt van, te szerencsetlen, hanem amiatt, hogy a bankok olyanoknak is kolcsonoztek, akik nem tudtak es nem tudjak visszafizetni a kolcsonvett penzt. Emiatt a bankok most nem kolcsonoznek senkinek, vagyis a nyugati bankok is ugy viselkednek, mint a muszlim “bankok” – nem kolcsonoznek penzt! Ez a problema! Most tehat mi is megindultunk a Kozepkor iranyaba, ahol a muszlimok vannak a 10. szazad ota folyamatosan, tobbek kozott azert, mert nincs naluk kamat.

Bankok, kamatok es kolcsonok nelkul nincs modern civilizacio, jobb ha tolem tudod!

Egyebkent a link, amit kuldtem NEM AMERIKAI, HANEM ANGOL! Persze ezt a vilagon mindenki tudja, aki valamit ert a kerdeshez, nemcsak az angolok, hogy az Iszlam NEM ENGEDI A KAMATOT. Ezert laknak az iszlam orszagokban teveszarbol takolt viskokban, Nyugaton meg felhokarcolokban.

Kerlek, most ne gyere a szaudi felhokarcolokkal! Elotte gondolkozzal el, hogy azok mibol epultek! A nyugati bankok kamatjaibol! Az olajra csak akkor van kereslet, ha vannak autok Nyugaton. Autokra csak akkor van kereslet, ha vannak bankok, akik finanszirozzak az auto vasarlast. Bankok csak akkor vannak, ha van kamat, maskulonben, ha a bank nem csinalhatna penzt az autokra adott kolcsonbol, akkor nem finansziroznak az autovasarlast.

Te egy kisovodas vagy, hogy ezeket neked igy le kell betuzni????

Te nem objektiv vagy, hanem komplett sotetsegben elsz, mar megbocsass, a legalapvetobb dolgokkal sem vagy tisztaban!

“Szaúd-Arábiáról mi a véleményed amúgy? Nem kellene azt is megszállni Iránnal együtt, vagy inkább Irán elõtt az emberi jogok, és a demokrácia védelmében? Errõl ugyanis nem írtál.”

Ember, semmi ertelme veled vilagpolitikarol es gazdasagi kerdesekrol tarsalogni, amikor azt sem erted, hogy mi a kulonbseg a kamat es a nyeresegreszesedes kozott, nem erted, hogy mi a kamat szerepe a gazdasagban, egy kalap ala veszed egy tobbszoros gyilkos kivegzeset egy no halalrakovezesevel, aki tul rovid szoknyaban beult egy kavezoba egyedul, azt gondolod, hogy a nyugati civilizacio alapja a 4 evszak, azt gondolod, hogy a jelenlegi hitelvalsag oka a kamatban rejlik, Irant egy kalap ala veszed Szaud Arabiaval es mas HAJMERESZTO IDIOTIZMUSOK.

Mit ertesz te meg abbol, amit en leirok? Valoszinuleg semmit!

Megprobalok nagyon egyszeruen fogalmazni a te kedvedert:

Iran = csunya bacsi vezeti, AKI IZRAEL ELPUSZTITASAT HIRDETI NYILVANOSAN, TAGADJA A HOLOKASZTOT, VARJA A 12. IMAM ERKEZESET ES NAGY, RONDA ATOMBOMBAT EPITGET szabadidejeben. Az irani bacsik, nenik aranyosak, szeretik az amerikai bacsikat. Kar, hogy csunya, buta, gonosz a kiralyuk:(

http://www.youtube.com/watch?v=5DZ__DBFUCQ – angol tv riport, nem amerikai!

Szaud Arabia = csunya bacsik vezetik, AKIK viszont nem akarnak bantani senkit, nem epitenek nagy atombombakat, le se kakiljak a 12. Imamot es nem keszulnek a vilagvegere! A lakoik eleg buta bacsik, nenik, amirol nem ok tehetnek, hanem a csunya dzsordzs bush bacsi, aki a legcsunyabb bacsi a vilagon es nagyok a fulei.

Persze nem hinnem, hogy ebbol te barmit is felfognal agyilag. Neked az e lenyeg, hogy hol van tobb noi taxisofor!!!