Megdöbbentõ

#403259 Hozzászólás

RUD

Megdöbbentõ

az ami itt történik a Thai topicokkal. Nem is értem, hogy miért kezdeményez valaki olyat, hogy töröljenek egy már bevállt és mindenki által látogatott, hasznos infókat és témába vágó csevegéseket tartalmazó topicot. Az még megdöbbentõbb, hogy az utazas.com asztisztál hozzá. Kész cenzúra és diktatúra.
Olvasgattam beginner hozzászólásait. Én nem feltételezem rossz szándékát, de elég furcsa egybeesés a 12-es törlése, majd a sok thai témájú topic létrejötte.
Sajnálatos az is, hogy az egyébként akár hasznos Thai témák többnyire csak beginner, a témához egyáltalán nem tartozó hozzászólásai éltetik, amelyekben védi az igazát és, hogy õ mindent jó szándékkal hoz létre. Addig oké, hogy létrehoz csomó topicot, de ha ennyire sajátjának vallja õket, akkor tegyen is hozzá valami hasznosat, mondjuk töltse meg értelmes tartalommal. Amennyi ideje lehet a hozzászólásai számából és azok idõelosztásából következtetve erre szerintem lenne alkalma. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy mit dumál õ, utazzon inkább el ha ennyire érdekli, bár az sem derült ki hozzászólásaiból, hogy utazni szeretne.
Ezért kedves beginner. Szerintem álld meg, hogy most az enyémet kommentálnád légyszíves (ne tedd), gondolom mit írnál Hidd el, hogy hiteles leszel mindenki szemében, ha nem válaszolsz az írásomra, ami belátom, hogy nagy kihívás számodra.
Próbáljuk meg azt, hogy hagyod egy kicsit, hogy azok töltsék a sorokat, akik érdemi tartalmat produkálnak és te is beláthatod, hogy a topicvezetésnek alapvetõen nem hadjáratnak kell lennie. Ha annak érzed és látod, akkor valamit te vagy a körülötted lévõ világ rontott el. Tényleg próbáljuk meg azt, hogy te elutazol Thaiföldre egy kicsit, hagyod magukra a topicokat és 2-3 hét után meglátjuk, hogy melyik érdekli az embereket, melyik nem, melyik töltõdik melyik nem. Ha visszajössz, akkor írd le tapasztalataidat, mert erre szerintem mindenki kiváncsi lesz.

Én alapvetõen feltételezem a jó szándékodat, de mint thaiföldet megjárt farrang pl. nem a legjobb (ami önmagában elég relatív), hanem a legidillikusabb alapon kerestem a szállásokat (ilyen topicot még nem hoztál létre), ezért nem vagyok abban biztos, hogy jó az amit csinálsz (de döntse el ezt a nagyérdemû közösség).