Megjelent

#243352 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Megjelent

Szakacs! Hurra, mar azt hittem elvesztel.

Figyu, ujsag neked:

1. A kihalt e-amerikai indianok 90%-a nem a telepesek altal lett “kiirtva”, hanem a telepesektol elkapott fertozo betegsegektol haltak meg, amik ellen nem volt immunitasuk.

2. Az amerikai telepesek lenyegesen KEVESEBB indiant oltek meg, mint a spanyolok.

3. az amerikai telepesek nem dolgoztattak halalra az indianokat a banyakban, mint a spanyolok, mivel az amerikai nyugaton nem dolgoztattak senkit a telepesek, meg a negereket sem.

4. az usa delnyugati resze egy sivatag volt mindig, ahol alig eltek emberek az angol telepesek elott. Ma viragzo varosokkal van teli, ahol az a vilag legmagasabb eletszinvonalan elnek az indianok es az europaiak es mindenki mas.

5. a delnyugat USA ban elo indianok az angol hoditasnak koszonhetoen sacc kb. ezerszer jobb eletszinvonalat elveznek, mint a mexikoi oldalon ragadtak. Rengeteg kasino van indian torzsek tulajdonaban, amikbol dol az adomentes penz, mig a mexikoi oldalrol szakadt gatyakban dolnek at a keritesen, mezitlab kotornak a forro homokban az amerikai oldalra a mexikoi indianok, hogy dolgozhassanak es legyen mit enniuk.

Miert van megis tobb indian latin-amerikaban? Mert az e-amerikai kontinensen sokkal kevesebben eltek mar a feherek megjelenese elott is. Miert van sokkal kevesebb total idiota San Marinoban, mint Mo-n? Mert Mo-n 10 millio ember el, San Marinoban pedig 30 ezer. Senki nem irtotta ki az idiotakat San Marinoban!

Sorry, megint azok a franya tenyek! Szakacs mondok neked egy tanacsot a jovore nezve:

Vagy probald meg a teoriaidat adatokkal es tenyekkel alatamasztani vagy gyere el szorakoztatni az emberkertembe.

Ha nem akarsz a nyilvanossag elott hulyet csinalni magadbol az emberkertben, ami pedig szerintem nagyon menne neked, minden adottsagod megvan ehhez, akkor sajnos sokkal tobb munkat kell belefektessel a teoriaidba, hogy ne nezzenek egy totalidiotanak. Tehat pl, amikor azt mondod, hogy:

“Ha az angolok gyarmatosították volna õket, akkor kb a 70-80%-uk ki lenne írtva.”

akkor ezt az allitasodat valami adatokkal bizonyitanod is kellene. Itt kezdodnek a problemak! Meg kell tudnod, hogy az amerikai telepesek hany indiant oltek meg a harcokban es azon belul is hanyat oltek meg “nepirtas” cimen. Ugyanis, ha en egy telepes vagyok, aki bekesen letelepedett egy darab foldre Arizonaban, ahol 5 eve elek bekeben, amikor megjeleneik egy indian banda es felgyujtjak a hazamat a gyerekeim feje folott, en meg ledurrantok parat kozuluk, akkor ugye ez meg a hagai emberjogi birosagon is onvedelmnek szamitana. Szoval az ilyen halaleseteket le kell vonjad a total emberolesek szamabol. (Egebkent ezekkel egyutt is elkepesztoen kicsit szammal talalnad szembe magad)

Szoval, miutan megtudtad, hogy tenylegesen hany e-amerikai indian lett “kiirtva” az europai telepesek altal es nem mas indian torzsek altal, akkor ugyanezt a szamitast elvegzed a mexikoi oldalon is. Akkor beszelhetsz, mint egy ertelmes ember.

Addig javasolnam, hogy az emberkertben nyaladdzal es makogjal, mint egy veszett orangutan, ami tenyleg eleg szorakoztato lenne eloben (meg penzt is kereshetnel vele), de igy a forumon nem annyira.