megjottel

#237627 Hozzászólás

BK
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

megjottel

te is nagyokos? Szerinted idiota segg, masok szerint meg a 20.-ik szazad egyik legkiemelkedobb magyar politikusa. Hogy mennyire szimpatikus szemelyiseg az szubijektiv dolog, meg kell nezni mennyi ember kivancsi ra amikor beszel. A kozvelemenykutatasi adatokkal nem peldaloznek mert azt sokan megkerdojelezik ( ott az elmezonyben van) majd a 2010-es valasztas adja meg a valodi valaszt erre.
Hogy miert jobboldali?- megmondom: semmiert, ugy ahogy Gyurcsany sem baloldali ezek csak politikai szekertabor elnevezesek es nem ideologiai alapon definialt dolgok.
OV-nek egyszeruen nem volt mas lehetosege mint a jobb oldali eroteret elfoglalni, liberaliskent egyszeruen nem lehet Magyarorszagon valasztast nyerni.
Ugyanakkor el kell ismerni sok embernek riasztto hogy neha ugy viselkedik mint Cippola, Thomas Mann:Mario es a varazsloban: markaban tartja a kozonseget, hipnotizalja es rajuk kenyszeriti a gondolatait. Erdemes lesz most februar 20.-an meghallgatni OV orszagertekelo beszedet. Akademikusok, a tarsadalmi-politikai elet szine java ott lesz es varja az uj iranymutatast. Szemely szerint en is ismerek tobbet kozuluk ( tanitottak egyetemi tanulmanyaim soran)- buta embereknek nem neveznem oket…eesss megis beveszik az Orban Viktor fele ideologiat. Talan ennyire remenytelen a helyzet hogy meg mindig OV-tol varjak a megoldast? Miert nem termelt ki a magyar kozelet tobb megfelelo kvalitasu politikust? En nem gondolom hogy OV olyan diktator akar lenni mint az emlitettek, egyszeruen csak a hatalmat akar mert hisz a sajat kuldetestudataban es abban hogy elorebb tudja vinni az orszag szekeret. Nem milliardokat akar- arra mar lett volna lehetosege, egyszeruen kormanyfo akar lenni. Nekem sem tetszik a sok esetben alkalmazott szocialis demagogia kommunikalasa de nincs sok valasztasa Magyarorszagon. Itt a szocialis rendszer tabu. Aki hozzanyul sajat politikai sirjat assa meg. Elobb valasztast kell nyerni es utana lehet a ciklus elso feleben ” megszoritani” Biztos vagyok benne ha hatalomra kerul nem lesz osztogatas, jelenleg egy tobb evre elhuzodo “megszorito” ciklus van Magyarorszagon. A feladat: hogyan tartsak meg a szocialis rendszer vivmanyait ugy hogy egyuttal jol prosperalo gazdasagot kiepitsenek.