Megtobb Info

#238667 Hozzászólás

Erik
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Megtobb Info

Vegre valami, amiben egyetertunk Misoval. A korhaz celja a gyogyitas, tehat kiirtasra szant raboknak nem jar korhaz. A Gulagon nem voltak korhazak. Auschwitz-ben volt, ezert elte tul Anne Frank edesapja a hastifuszt, amibe a kis Anne sajnos belehalt, es ezert tudta megirni hatodmagaval Annacska naplojat.

“Sokan meglepodnek annak hallatan, hogy 1935 Szeptembere utan, miutan Nemetorszagban eletbe leptek a Nurnberg-i Zsidoellenes faji torvenyek, es miutan Hitler betiltotta az osszes tobbi nemet partot is, ket zaszlot lehetett kitenni kozszemlere:
1. Hitler kedvencet a Swastika-val,
2. a Cionizmus kek-feher zaszlajat.
Szinten engedelyezett volt a “Zionists” nevu ujsag. A Birodalom azert szponzoralta a lapot, mert a Cionistaknak es a Naciknak kozos erdekuk volt a Nemet Zsidosag emigracioja Palesztinaba.”
Tehat nem a kiirtas volt a cel, hanem az Europabol torteno kiuzes minel hatekonyabb veghez vitele, ezert a Nacik meg a Cionista ordoggel is hajlandok voltak cimboralni.

Amig az ilyen Miso-fele kreaturak nem tanulnak meg olvasni, es azt hiszik, hogy a tudas hianya kiabalassal potolhato, addik kenytelen vagyok tovabb kozolni a tortenelmi tenyeket.

Peace