Mexikóba olcsón

#294158 Hozzászólás

Aguila

Lényegében magadnak mondasz ellent folyamatosan.

1. “Nezd, attol, hogy valamikor valamennyiert egy bizonyos legitarsasaggal utaztal egy adott helyre az nem jelenti azt, hogy te valaha is fogsz megegyszer ilyen jegyet venni.”

A kérdést MOST tették fel, és én a MOSTANI legjobb árakat írtam, a hozzátartozó LÉGITÁRSASÁGOKKAL. MOST, MA, nem valamikor, nem régen.

2. “Felesleges kiemelni egy legitarsasagot.”

Tehát a Mexicanát, Aviacsát miért említetted? Az adott kérdésre NEM jó válasz, sem MA, sem HOLNAP nem lesz jegyük (pláne olcsóbban) Budapestrõl vagy Bécsbõl Mexikóba.

3. “Imadom azt amikor az emberek bizonyos legitarsasagokra eskusznek es meg vannak gyozodve, hogy bizonyos uticelokra mindig az a legolcsobb…” Ezt még tegnap írtad. Azt viszont MA írtad, hogy: “en amugy nem utaznek Iberia-val mert szerintem a Y szolgaltatasuk egy kalap szar, ahogy az FF programjuk is…”.

De tényleg ne rólad szóljon a topic, a kérdése még mindig: Mexikóba olcsón.

Neked úgy, hogy “Melyik a legolcsóbb járat (dátum a levegõben lóg, a kérdés is hibás) Magyarországról Mexikóba, szolgáltatástól függetlenül”. Eljutni A-ból B-be, mosdó van a fedélzeten, kaját, italt, takarót, párnát mindenhol adnak. Olcsón. Kevesebb pénzért. Nem drágán.