Mi a lényeg?

#83403 Hozzászólás

Alex

Mi a lényeg?

Kedves Zoli!

Nem sikerült megragadnod a lényeget!

A sport példádnál maradva manapság bárki gyorsan eljuthat A pontból B pontba autóval vagy repülõvel, akkor miért nagy teljesítmény a futás? Ugyanígy bárkit és bárhová elvihet egy utazási iroda…

A versenynél a lényeg, hogy olyan dolgot csinálj, amire kevesen képesek!

Szerinted az utazás “csak” pénz és idõ kérdése, de meg tudnád mondani nekem hány ember a világon tudja tudja összeegyeztetni ezt a két dolgot???

Az utazásos versenyeknek a lényege ki a legnagyobb életmûvész és ki tudja összegyûjteni a legtöbb élmény az élete során, de mint minden versenynél itt is kell egy kis leegyszerûsítés, hogy összehasonlítható legyen az eredmény…

Az üzleti életben például a pénz az értékmérõ. Nem mindig az a legjobb üzletember, akinek a legtöbb pénze van, de eddig még nem találtak jobb mérõszámot az üzleti siker mérésére!

Az ember génjeiben bele van kódolva a versenygés, de ha már választani kell én olyan versenyt választok, ahol a legtöbb örömöt okozza a versenyzõnek. A sport és az üzleti élet arról szól, hogy sokat szenved az ember, hogy legyen egy-egy csúcs pillanata, az utazás viszont arról szól, hogy minél több csúcs pillanatot tudjál összegyûjteni az életed során!