miert es II

#83874 Hozzászólás

kaminskaya

miert es II

El lehet valni, csak nem akar lemondani a gyerekrol es a penzrol. Tehat itt nem arrol van szo, hogy nem tud elvalni hanem NEM AKAR mert merlegelt egy par dolgot. Magyarorszagon semmilyen jogszabaly sem tiltja a valast ! Ezt jo lene mar megjegyezni egyszer s’ mindenkorra.
Igen, tudom, hogy eleg sok ilyen eset van. Arrol most nem kezdek vitaba, hogy miert es hogyan alakulnak ki ezek a viszalyok es, hogy meddig terjed. ( ld ha erdekel a varoterem Simek Kitty topikjat ) De ketton is all a vasar es ld fentieket.
DE , hogy ezek szesoseges esetek, az fix. Na de, hogy valaki direkt egy olyan kulturaba adja a fejet, ahol ez MEGENGEDETT es ALTALANOS, ahol a nok jogai egyenloek a nullaval…hat ott magara vessen tenyleg az, aki ebbe belemegy. Egy jopofa udvarlasert meg a jo szexert ? Az ALLITOLAGOS jo szexert ? Ja, vannak, akiknek az tetszik, ha a faszi dominal rajtuk. Ezt megkaphatjak itthon vagy barhol Europaban is. Es ha nem tetszik a dolog tovabb, tovabb is lehet allni, a torvenyek megadjak a lehetoseget az eroszak ellen, nem ugy, mint arabeknal, ahol ezert a not meg is olhetik ( marmint ha kiszall a csaladi kotelekbol ). Az udvarlas idejen egy magyar pasi is a legjobb formajat hozza, ugyanugy, mint a no. Ha vannak gondok, azok kesobb ugyis elojonnek, lasd a szomszedod. Annyira odavannak a nok a fuggetlensegukert, lasd feminista mozgalmak, akkor most miert mennek hatrafele ? Megsem jo annyira fuggetlen szabad nonek lenni ? Na erre valaszoljatok.
Milyen erdekes egyebkent, hogy aki ismeri kozelebbrol az arabokat, mind ki vannak akadva rajtuk, lasd spanyolbol II. Csak egy ket no van oda ertuk, akik meg nem izleltek meg igazabol, milyenek is valojaban es milyen veluk elni.
Ez miert van ?
II – ja ja, csak az a baj, hogy honleanyaink ezeket a dolgokat nem hiszik el.