miert ne

#232776 Hozzászólás

miert ne

nevelodhetne ki? Miutan erzesem szerint Te sem az apam generaciojahoz tartozol, akarcsak a boszme uldozoje, ergo vannak meg hasonszoru alakok, eleg sok. A Szent Ignac Szakkoli es sok egyetem jobberzesu korei nem a roszaszin libi-nyal utanpotlasan faradoznak, de persze a media nem rajuk fokuszal.

Sajnos az uj legitim hatalomnak is van saras szegelye, olyan ifjak es mar meglevo politikai mecenasok, akik nem sokkal jobbak a liberalis holdudvarnal, de az arany megis szembetunoen mas. Arrol nem is szolva hogy mas vezeralakot kovetne a tabor mas szellemben es mas normat diktalva.

Azzal nem vitatkozom, hogy csatorna-tisztitaskor az ember allig lesz a fekaliaval, de a kimenete a dolognak egyertelmuen a tisztulas fele mutat. Az mas kerdes, hogy ebben a legyengult allapotban ki mit tesz hozza a felepuleshez. En innen konnyen dumalok eszakrol, de pl. van egy cegem amit most inditottam otthon es egy mas ertekrendu uj kormanynak szivesen adozom, ez az en kicsiny patriota megnyugvasom.

Azert remelem elkapjak a zsiros grabancukat a gazaknak, tudom keresztenynek nem szabad utalni, de kiver edeseim a sotartalom a szociktol!