miert nem figyelsz

#201936 Hozzászólás

miert nem figyelsz te sem

miert nem figyelsz

akkor? Szabályok minden országban vannak, nem csak Angliában, valaki ugyan Angliát emlitette, gondolom innen jött az egész, de ugyanazok a dolgok vonatkoznak más orszagokra. Sõt még szigorúbbak, elárulom neked, hogy Angliának van a legliberálisabb bevándorlási rendszere Nyugat – Európában, amit pont most próbálnak szigorítani.
Azt elárulnád, hogy aki leírja a tényeket, aminek te ugyanugy utánajárhatsz és igazolhato, az miert egybõl irígy meg áskálódó????
Jude pedig írta hogy külföldre megy – talán neked is meg kellene tanulni olvasni -, igy került szóba a téma.
Itt nem arab ellenességrõl volt szó, hanem igazolt tényekrõl, amikrõl egyeseknek fogalma sincs, aztán ha szembesülnek vele, fúriává alakulnak és mindenkit lehordanak.
Az a bajotok, mint helyesen irta valaki, csak akkor vagytok hajlandoak figyelni, amikor valaki csak a szépeket meg a jókat mondja, meg áradozik, mihelyst kiderül hogy nem minden fenekig tejföl ha arab a párod, és a házasság után sem kikövezett az út, sõt – Jézusom – próbálja leírni a saját tapasztalatait, egybõl kiakadtok és elkezditek a hozzászólót – teljesen logikátlanul – irígységgel, egyebekkel vádolni, ez ugyan honnan jön????
Aounról annyit, bár nem tudom honnan vetted az ötletet hogy ide írt, hogy a kisujjában több értelem meg ész van, mint a te fejedben, és számtalan házasság elõtt álló lánynak segített a másik fórumon, akik mocskolódás helyett felálltak a számítógép mellõl és belevágtak a hercehurcába, elviselték a TÉNYEKET meg a NEHÉZSÉGEKET, és képzeld sikerült nekik. Talán nem véletlen, hogy az õ kapcsolataik eljutottak erre a pontra, miközben te még mindig itt vered magad.
Én pedig egy “arab-párti”, férjezett, külföldön élõ lány vagyok, aki kibukott a hozzá hasonlóan arab párral rendelkezõ némely lány ostobaságán és arra kíváncsi, ha már most így álltok a dolgokhoz, mi lesz ha eesetleg hozzá is mentek a sráchoz és jönnek a problémák???? Akkor kit fogtok szidni, a férjeteket vagy minket a fórumon??