miért,Alex

#201938 Hozzászólás

Samira

miért,Alex

Lehet véleményt mondani, tanácsot adni, csak nem így,mert ilyenbõl normális ember nem kér, amit Yaweb és társai máûvelnek.
Miértnek: Te hogy kerültél fel egy ilyen fórumra,ami a “jöttment arabokról” szól? Biztos azért,mert minimum egyhez közöd volt,most meg te is parádézol.
Alexnek: Senki nem írta hogy Jude Angliába akarna menni,sokan mégis ezek lovagolnak. Bürokrácia mindenhol van, de ha külön mennek ki,minden egyszerûbb, mintha az arab férjét akarná maga után “cipelni”.A stílus nem tetszik itt sokaknak,ahogy egyes hozzászólások vannak megfogalmazva.Nem neki kell támadni ellenségesen a másiknak,hanem normálisan megírni,hogy pl.: Figyelj Jude! Nem irigyellek, nehéz dolgotok leszmert meg kell birkóznotok a bürökráciával, sajna nehéz elintézni ezeket meg ezeket a dolgokat, elég hosszadalmas.El kell intézni ezt és ezt. NA, hát ilyet nem hallottunk, csak hogy “hülye vagy hogy ezt nem tudod,szánalmas vagy,mit képzelsz,úgyse jön össze, stb.” utálatos hozzászólásokat. Normális ember nem ír ilyet, csak aki valamiért haragszik azokra az arab fiúkra VALAMIÉRT, és böki a csõrét hogy más itt házasodni készül.Miért bánt ez egyeseket?Ha nem sikerül neki se, az õ baja, de gondolom akkor meg annyira kárörvendõek lennétek, hogy az létezhetetlen. Amúgy senki nem vitatta hogy nem igazak a bürokráciáról írt dolgok,az nem tetszik,ahogy ezt itt egyesek leírják.Fölényesek, játszák itt magukat,mintha Jude valami tudatlan,naiv,idióta lenne.Nem hinném hogy aki járja a világot,többször is dolgozott külföldön,nyelveket beszél,az ne tudna ilyeneket.Csak hát játszanotok kell itt a nagyokost. Ha a fiú kimegy dolgozni valahová, és Jude is kimegy és munkát vállal, akkor már sínen is vannak.Sõt, vannak ahol a cégek (mint ahová esetleg a srác megy) segítenek munkát találni a házastársnak.