Miksának-Hihetetlen?

#313861 Hozzászólás

Hattori
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Miksának-Hihetetlen?

Üdv! Olvastam kimerítõ véleményed,nem mindenben van igazad!Abban tökéletesen egyetértek,hogy aki biztonsági õr volt a tescóban,vagy valamelyik bankban áll napi 8 órát fegyverrel az oldalán,vagy volt egy évet katona,lõtt karabéllyal kb.15x az valóban alkalmatlan ilyen feladatra,még ha úgy gondolja is.Egy célirányos kiképzés javíthat valamit,de a tapasztalatot nem ûbereli semmilyen kiképzés!Jómagam szolgáltam a honvédségnél,összességében két és fél évet töltöttem külföldön fegyverrel a vállamon,más nemzetek katonáival,és semmivel nem voltak képzettebbek,tökösebbek a mi csapatunknál!Sõt!A magyar katonákról mindenhol jó véleménnyel voltak.Volt szerencsém részt venni egy közös gyakorlaton amerikai katonákkal luisianna területén.Megálltuk a helyünket becsülettel.Az amiknak légkondis sátruk volt,nekünk nem.A ruháikat más mosta,mi magunk.A lövészeten másodikak lettünk./5 ország indult/Mindenki számíthatott a másikra-ez a csapatszellem!
Egy kinti munka esetén is az egyik legfõbb szempont,hogy tudj csapatban dolgozni,tudd hogy a társad,társaid rád is figyelnek nem csak magukra és a VIP-re.Fejben kell nagyon renben lenni,tudni magunkról miként reagálunk,ha elkezdenek szólni a fegyverek,és a körülményeknek megfelelõen tudni cselekedni.Lõttek már rám,és fegyvert is szegeztek a mellemnek,tudom milyen érzés!
Abban egyetértek,hogy tanulni,fejlõdni kell!Tudsz egy hadakútját megjárt HITELES kiképzõt? Aki sok pénzért árul módszereket? Tudja a legujjabb kiképzési formákat,hogyan mozogni terepen,házak közt,stb… Hol tanulta? Kitõl?
Minden esetre tudom,hogy van néhány hozzám hasonló emberke,aki biztosan megállja a helyét bárhol a világban,mert helyén az esze,és van vér a pucájában!Nem a rambó szól belõlem elhiheted!
Írok emailt és “beszélhetnénk” Hattori