Milyen haboru?

#83387 Hozzászólás

Erik
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Milyen haboru?

Bush figyelmezteti Irant

Cleveland, 2006. marcius 20.
Bush elnok remenyet fejezte ki, hogy az Irannal folytatott nuklearis parbeszed diplomaciai uton megoldhato, de figyelmeztette Teherant: ha szukseges, akar katonai eroket is kepes bevetni Izrael vedelmeben. “Iran hatarozott celja lerombolni eros szovetsegesunket, Izraelt, ez realis veszely. Komoly fenyegetes. Ez a vilagbeket fenyegeti. Hatarozottan megmondtam, most megegyszer vilagossa teszem, katonai eroket fogunk hasznalni Izrael vedelmeben.” – mondta Bush.

Sajat kerdesem:
Mi taplalja Amerika feltetel nelkuli szerelmet Izrael irant?

Valasz:
March 20, 2006, 2:43 PM EST WASHINGTON —
“With no fanfare, President Bush signed a bill Monday pushing the ceiling on the national debt to nearly $9 trillion.”
Ez azt jelenti, hogy az USA ujabb 781 milliard dollar kamatos kolcsont kapott a Zsido bankaroktol, amit Izrael megvedesere kell forditania. Ezzel kilenc trilliard dollara tornazta fel a nemzeti adossagallomanyt, ez majdnem duplaja annak, amikor atvette a kormanyrudat. Sikerult 6 ev alatt megduplaznia azt a hianyt, amit elotte tizenegynehany elnok osszesen halmozott fel. Igy az egy allampolgarra juto adossag ma 28 ezer dollar. Bravo!!!
Igy nem csoda, hogy egyre “szerelmesebb” Amerika Izraelbe.

Meg egy erdekesseg, tegnap lattam a “DailyNews”-ban.
Egy ujsagiro a White House-ban kerdezi Bush-tol: Elnok Ur, valoban kozel van az Apokalipszis, vagy ha nem, akkor miert nem?

Erre az Elnok Urnak elallt a szava, fel percig kenyszeredett vigyorral az arcan forgatta a fejet, nezett jobbra-balra, mintha valakitol varna, hogy sugjon neki, es NEM MONDTA AZT, HOGY NEM, NINCS KOZEL, EZ EGY BAROMSAG!
Most akkor rank van bizva, hogy kitalaljuk mi jarhat egy ilyen paprikajancsi fejeben.