Mimi

#317582 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Mimi

Nem nekem van bajom a porkolttel sem a nokedlivel csak te elsz a Holdon. Sot, a fiam kedvence a porkolt nokedlivel. A problema ott van, hogy az angolszasz vilagban [ meg egyre inkabb mashol is ] a XXI-dik szazad elejen nem igen fogadjak mar el a magyaros, nehez “egeszsegtelen” eteleket. Egy jo “agiprop ” modjara kiragadsz valamit az irasombol es mindentol fuggetlenul azt lobogtatot a szelben. Ha nyitott szemmel jartal volna a vilagban akkor tudhatnad, hogy papirok es nyelvtudas nelkul csak illegalisan lehetsz cseled egy jomodu, pl. amerikai csaladnal. Ha ez a vagya a topik kezdo holgynek, — ” 37 éves értelmes nõ vagyok,szeretnék külföldön új egzisztenciát teremteni. ” — akkor nem igaz amit magarol irt.
Bocs, nem tudtam, hogy illegalis cseledek jobban elnek a vilagban mint a legalis magyar munkavallalok havi 70000 Ft-bol ado elott.
Kulonben is, mi a fenet akartok ti minden szakma es nyelvtudas nelkul? Akinek nincs sem szakmaja sem iskolazottsaga az ne irigyelje mastol a magasabb jovedelmet. Mas tanult erte, kemenyen megdolgozott az eredmenyert.
AR
P.S. Vannak penzben nem kifejezett jovedelmek is. Pl. kulonbozo kedvezmenyek amiket az illegalisok nem kapnak meg; a muzeumi belepotol a futesi hozzajarulasig. Igazan szivesseget tennetek a forumozoknak, ha a magyar legalis idosgondozokat a legalis nemet, skandinav vagy amerikai idosgondozokkal hasonlitnatok ossze. Nem lehet egy lapra tenni egy nyelvet nem beszelo illegalis munkavallalot egy legalissal, ugye.