Mimik

#317595 Hozzászólás

Bram
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Mimik

Bk Kedves, tudom hogy a konzervativ nezet ellen vagy. Az emberek 80% ellene van mert a Fabian fele szocializmus kivulrol nagyon jol nezt ki mint a himestojas, de belulrol budos mint a romlott tojas. Nem azert all ott 30 ev utan mert a kapitalistak tonkretettek hanem azert mert a entitlement magatartast egyszeruen egy hatalmas ponzi jatek es tarthatatlan. Pont az megy me itt is az Obamapolitikaban. Nagyon jol hangzik annak aki nem erti meg hogy nem lehet financirozni, valaki, mindenki fizet erte, a gyerekeink hatan probaljak a mai eletet financirozni. Iskola es egeszsegugy a bolcsotol a sirig akarmilyen jol hangzik, csak ugy tud mindenki hozzaferni ha ha elore elo van irva hogy ki mikor mennyi kezelest kap, vagy a system implodes. Amikor az emberek szabadon elnek, szabadon valasztanak akkor szabadon adnak is, ezert ment addig ilyen jol a maganadomanyokbol felepult korhaz azoknak akik nem nudjak megfizetni. St. Judes, Shriners, Burn centers es meg sorolhatnam. Ez az amit a szolicalis halozatot hirdetok soha nem hoznak fel peldanak.
BK, a kereseted itt egy par ev alatt olyan jo volt hogy sok penzzel tertel haza, akkor nekem az ugy tunik ( elnezest a gondolatert ha rossz) hogy itt sokat sporoltal. Ha kozelrol lattad a gazdagsagot, vajon hany lett belole a szocialisan a baratod, belso korod, business partnered hogy ne csak lassd hanem erezd is? A kulonbseg hatalmas. Latni a moziban is lehet. Harom ev sajnos rovid ido arra hogy az ember belekapcsolodjon egy szocialis-kulturalis kornyezetbe.

AR-azok az emberek akik ugy szulettek vagy olyanna valtak hogy nem tudjak magukat eltartani azoknak minding kell es lesz is allami tamogatas es magan tamogatas is. De egy folyamatos mindig tartom a markom az allamnak mert jogom van hozza hogy ellasson tanitson az veszelyes. Mert ha az allam tanit az allam irja elo hogy mit tanit. Ezert valtoznak allandoan a tortenelem konyvek.

Ha azert nem tud nyugodt eletet elni mert a betegseg “kardja” van a feje felett akkor kepzeld azt amikor nem is tudja hogy kard van a feje felett, mert a fabian/bernardt fele kormanytol soha nem tanulta meg mi az igazi szabadsag es felelosseg.

Jeffersonnak igaza volt: “a republic if you can keep it” A szabadsagot nagyon nehez megtartani.