minden hozzászólónak

#263508 Hozzászólás

gida

minden hozzászólónak

Többekkel több helyen félreértettük egymást. Nem tudni hogy én fogalmazok-e rosszul, vagy egyesek felfogása gyenge, budai értelmiségit azért “támadtam be” elsõre kissé, mivel elsõ hozzászólása (nekem) sznobizmust sugallt. A sznobokat pedig ki nem állhatom. Az utolsó észrevételének utolsó négy sora azonban (számomra) azt bizonyítja, hogy mindketten hasonlóan vélekedünk a dolgokról.
Ahmettel nem értek egyet. Én ugyan nem tartozom a (hagyományos értelemben vett) értelmiségiek közé, nem vagyok sem szegény, sem gazdag, azonban becsületes, viselkedni tudó, tiszta, ápolt, pontos, agilis, igyekvõ ember vagyok, és függetlenül attól Ahmet, hogy valakinek van, vagy lesz diplomája, ill. esetleg soha nem lesz, NE éljen úgy mint egy állat. A tisztasághoz, a magunkhoz való igényességhez NEM diploma kell, hanem víz, és némi igényesség. A már-már állott vöröshagymaszaggá alakult hónaljszagot és a mosatlan alsónemû nadrágból vagy épp szoknya alól “kitüremkedõ illatát” ugye Te sem szereted?
Azt írod az ilyen albérletekrõl: “Ami azokban lenni szokott az durva, de kit érdekel”?
Nos engem. Mert azok, akik most ott a fent említett albérletben laknak, az én szememben nemhogy értelmiségiek, de emberek sem lesznek soha.
Egyébként ennyire ne essünk egymás torkának! Én csak egy kérdést tettem fel, amit most megismétlek: Õk lesznek a jövõ értelmiségei?…