mindenki

#201986 Hozzászólás

talán

mindenki

azt elárulnátok, hogy F Kata mûtétje, iszákos férje, új állása, nem létezõ új barátja hogy jön a tunéziai barátok neveihez? Ti mindenkit leugattok, ha kicsit is másról ír, mint a topik címe, de persze F Kata nyomhatja a sódert, holott már rég kirakta a hapsija. Ide is csak szereplésvágyból jár fel mert ugye már nincs mit mondania, ez mégis természetes, de ha más ír valamit, akkor az egybõl irigy gonosz blablabla…
Kedves Vera, az arány inkább 100 sajnáló és 1 irigy, csak sajnálatos ha valaki nem bírja abbahagyni a szereplést, inkább nyisson külön fórumot.
BT tag, itt van örökös tagság, akkor is lehet írni ha már semmi közöd tunéziáhz, férjhez mentél 2 gyereked van de 20 évvel ezelõtt lesmárolt egy animátor és elszedte a pénzed? :-)))) És F Kata mit tesz be a te BTdbe itt? Már semmi köze nincs a témához, csak magát fényezi.
Érdekes, hogy kíváncsi lány feltett egy tunéziára vonatkozó kérdést amire válaszoltak, de sikerült azt is lesöpörni, mert visszatértünk F Katához.
Kedves F Kata, amikor eltûntél a fórum leállt, aztán kezdett újraéledni mielõtt megint rákezdted a dumát, most megint tönkrevágod az egészet, tudod miért? Mert miattad ide mindenki már csak veszekedni jár és semmi nem fér be a topik címébõl. Kezeltesd a komplexusaidat és nyiss egy új fórumot, de azt nem élveznéd annyira mi? Imádsz a középpontban lenni, ha annyira idegesítene a sok beírás, meg ha már új életet kezdtél volna tényleg, már nem lennél itt.