mindenki

#202059 Hozzászólás

Krissy

mindenki

Úr Isten!!! Tényleg nem gondoltam volna, hogy itt ennyi rossz indulatú emberrel fogok találkozni. Minden értelmes kritikát elfogadok, legyen az jó vagy rossz, ha az értelmes. Lehet hogy borzasztóan naiv vagyok, mert mindenkiben próbálom elõször a jó dolgokat meglátni, nem úgy mint te Viki, aki anélkül hogy tudnál bírmit is rólam, egyszerûen lepicsázol, és nem fogok magyarázkodni neked, hogy mi volt a gyerekem apjával, mert egyszerûen nem érsz annyit.Egyébként meg ha annyira hülye naiv lennék, akkor még januárban kimentem volna hozzá, amikor még lett volna rá pénzem.

szia: a netes ismerkedésben nem látok semmi rosszat, sõt így szerintem sokkal több idõt tudsz a partnereddel tölteni, hogy jobban megismerjétek egymást emberileg, ami szerintem a legfontosabb egy kapcsolatban, és nem sok különbséget látok ebben, csak a fizikai kontaktus hiányzik, ami talán nem is baj, mert nem fog egybõl rámnyomulni, hogy ágyba vihessen mint ahogy szerintem sok pasi megtenne legyen az magyar vagy akár milyen egyéb nemzetiségû tök mindegy. Egyébként pont az imponált neki hogy a flörtölésre nemet mondtam, ebbõl szerintem következik, hogy nem tart kurvának. A szex dologról pedig csak annyit hogy õ házasság elõtt nem akar semmiféle szexuális kapcsolatot a vallása miatt.

Nori: Jó hallani hogy valakinél mûködik a dolog. Sok boldogságot nektek. Nálunk valószínûleg több lesz belõle mint 3 hónap mire találkozunk.

régi valaki: én is aggódtam emiatt, hogy esteleg a gyerekem probléma lehet, de szerencsére elfogadja õt, és azt mondja, hogy úgy tekint rá, mintha a sajátja lenne.

Egyébként ma feltettem neki néhány kérdést arról hogy mik is a tervei,mégis hogy gondolja ezt az egészet, ha odamegyek azután mit akar, és ha elvesz hol akar majd élni, tudja – e hogy milyen sok idõ ls pénz, míg a papírokat elintézzük, stb. Nem tudtam megállni hogy ne kérdezgessem, kíváncsi voltam rá hogy hogy reagál. Azt mondta, hogy tudja hogy idõt kértem, hogy jobban megismerhessem és ezt tiszteletben is tartja, majd találkozunk és meglátjuk hogy mûködik-e a dolog. Ha úgydöntök hogy hozzámegyek akkor õ majd elintéz mindent én ezzel ne is foglalkozzak, se az anyagi részével se a többivel .. áprilisban lediplomázik, aztán keres munkát. Arról hogy hol akar majd élni, azt mondta, hogy majd én eldöntöm, ha vissza akarok jönni ide akkor itt fogunk élni, de ha azt akarom Tunéziában maradjunk az is ok, majd meglátom hogy hogy tetszik az ország és az ottani életmód, stb. Elég pozitívan hatott rám.

De az msn tesztet azért nem fogja megúszni :D Pár nap múlva biztos megcsinálom.

És még valami: szerintem mindenkit arra húz a szíve ahonnan a legtöbb törõdést kapja, és talán tényleg hülye vagyok meg naiv, de nekem jelenleg õ az aki a legtöbbet adja.