Mindenki

#202066 Hozzászólás

Nori

Mindenki

Az valoban igaz,hogy nagyon tudnak udvarolni es a verukben van.En az elso vagyok a ferjemnek mindenben es megis olyan tokeletesen csinalja:)))))))

Ahogy irtam en is teszteltem,neha ha nagyon faradt voltam es valamit nem ugy mondott,akkor nem vettem fel a telefont es kepes volt egesz ejszaka hivogatni!annak ellenere,hogy tudtam,hogy masnap nagyon fontos vizsgaja lesz.
En tudom magamrol,hogy egy hisztis picsa vagyok,nem tagadom,de o ezt mind elfogadta.
Amig nem lattuk egymast,talan azt nem neveznem szerelemnek,de nagyon-nagyon kedveltem es o kerte eloszor,hogy menjek ki.Akkor nagyon megharagudtam es eppen olyan lannyal beszeltem,aki azt mondta,hogy miert ne,jo kaland.
Mikor mondtam baratnoknek vagy a csaladnak,akkor ok nagyon megijedtek,az indulasi napomon leirattak mindent velem,amit tudtam rola,ha valami bajom tortenik,akkor legalabb azt tudjak merre keressenek.Talan,azert is tudtam kimenni hozza,mert egyedul elek egy masik varosban es eleg regota a magam ura vagyok.Nem hiszem,hogy a csaladi feszekbol anyukam kiengedett volna.
Amikor elkezdett leszallnia repulo Afrikaban,akkor panikoltam be,hogy mit is csinaltam.Atrepultem a fel vilagot egy fiuert,egy olyan helyre ahol eletemben nem jartam es a nyelvuket sem beszelem.
Amikor megerkeztem o nem volt ott,a sirogorcs kerulgetett.Hivtam,de o nem vette fel,aztan dobott egy sms-t,hogy uton van.Aztan 15 perc mulva meg minidg,hogy uton van.
Aztan 1 ora mulva mar nagyon ideges voltam,mert azt sem tudtam,hogyan is kell visszaszallnia gepre es a ferjem sehol!
Aztan hivott,hogy nem izguljak meg minidg uton van.Aztan en irtam neki,ha 15 percen belul nincs itt,akkor megyek vissza,persze azt se tudtam,hol a beszallasi oldal!Aztan egyszercsak megjelent,tok izzadtan egy torott rozsa a kezeben,de az egeszben az az erdekes,hogy a repter televolt es ahogy belepett tudtam,hogy o az.Ugyanaz volt aki a foton.
De amikor ott belepett az ajton,tudam,hogy nem hazudott semmiben,tudtam,hogyvegig oszinte volt,ugyanugy,mint en.

A lenyeg,hogy a taxi amivel jott az balesetet szenvedett es o vegigrohanta Tuniszt,mert viragot akart hozni,csak eppen rosszul sult el.

Krissy:A hazassagunk az egy kulon tortenet.Rengeteget vartunk es koltottunk papirokra.Egy evvel a megismerkedesunk utan tudtunk csak osszehazasodni,de nem talaltunk mas megoldast,hogy egyutt legyunk.

Egyebkent a mai napig bizonygatja szerelmet es semmi nem mult el kettonk kozott,sot erosebb lett a kapcsolatunk.A mai napig ugyanugy megkapom azt a torodest,sot meg tobbet,amit a neten kaptam tole!Nem hittem,hogy en leszek majd a kivetel,mert soha semmiben nem volt szerencsem.Mindenem ami van,azert nagyon keservesen megkuzdottem,nagy arat fizettem erte,de ugy latszik az elet karpotol vele,mert miota egyutt is elunk,nincsenek gondok es a vilag egesz maskepp mukodik,mint hittem.

Remelem,nem untattam senkit a mi tortenetunkkel.Csak azt akartam elmondani,hogy igenis vannak rendes emberek es ha az ember mer,talan nyer is!