mindenki…

#80182 Hozzászólás

Claudia

mindenki…

Na jo, en idaig csak olvastam a dolgokat, de azt hiszem most mar irok egy-ket dolgot.
2,5 eve mentem hozza a tuneziai ferjemhez, es mostanaban kellemetlen valtozasok alltak be. (Egyebkent Sousse-ban elunk)
Minden nagyon szep volt es jo, de legbelul erzem miota osszehazasodtunk, hogy azert ha latszolag ugy tunik marha nagy szabadsagom van, a ferjem ott szol bele mindenbe, ahol csak akar.
Igazabol akkor borult ki a bili, amikor egyszer kijelentette egy normalisnak tuno beszelgetes soran, hogy barmikor elhagyhatom (persze ezt sem hagyna olyan konnyen), de az egy eves lanyunkat nem viszem sehova. Amugy meg olyanokat csinal, hogy ha “nem egyeznek a nezeteink” epp, akkor felkapja a lanyunkat es elviszi, es olyankor gozom sincs, hogy hova. Magyarul egy egy eves gyereket felhasznalva akar “bosszut allni”, ha epp nem akarok valamit, vagy amiert nem vagyok “rendes, tuneziai feleseg”.
Igazabol a szulei is nagyban befolyasoljak ugy erzem.
En igazat adok Rekanak es Lenanak is. Egyreszt nem kene “koszosnak” meg nem tudom minek nevezni az arabokat, masfelol viszont meroben mas vilagfelfogas, es nem egyszeru az elet veluk/mellettuk. Ha ujra kezdhetnem lehet, hogy nem igy csinalnam. Amugy Lena tenyleg maskepp kezdenek el viselkedni az eskuvo utan, amikor mar “biztos” a dolog. Meglehet, hogy 5eve ismered a parodat, de nem vagy vele folymataosan 5eve, es ez itt a lenyeges. Lakva lehet megismerni legjobban egy embert…