Mindenkinek.

#362467 Hozzászólás

Bill21
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Mindenkinek.

Sziasztok !

Attila ne “sajnáld” a szegény házaspárt, mert aki ma a Netre ir bármi is történhet vele , csoda hogy a szexröl irt kitételbe eddig nem kötött senki bele..

Okos igazad van ,a netikettel nem sokan törödnek, de az is igaz hogy sok a jópofa álhumoros ember aki direkt slendriánul tudatosan ,helytelenül ír, kettöz betüket, selypit mert azt hiszi akkor menõbb , nyilván ez nem vonatkozik azokra akik nem itthon élnek vagy nem beszélnek már perfekt magyarul!!!

Utazó:igazad is lehetne de szerintem is egy véletlen elütés hozta ezt a helyzetet és ez nem szójáték akart lenni!Egyébként ugy gondolom egy ilyen hozzászólásból elhamarkodott dolog esetleg kiszámolni valaki IQ-ját..Pl Alma!!!

Kedves Alma!:Hát nem semmi amit itt elöadtál.Ez az urinõi stilus…Az elsö hozzászólásod még elmegy és részben igaz is ,bár voltam sokat Nyugaton és az Északi országokban is /de ott sem mindenki IQ bajnok / ahonnan a klaviaturád alapján olyan lekezelöen irsz nekünk akik itthon maradtunk de nekem /ünk/ ez is jó .A 80- 90 év is sok , tulzás , én is és gondolom mások is büszkék rá hogy nem azonos az anyanyelvünk…és az állampolgárságunk!!

Inteligens nö létedre igen “kulturáltan” megcifráztad a korcs szót , és tettél célzást a felmenö rokonaira.. Kár hogy aki ezt megtanitotta neked a nyelvvel együtt nem mondott el egy lényegeset , hogy nagyfoku primitívségre vall ezt emberre mondani!!!

Én is irhattam volna egyértelmübb magyar szavakkkal mi a véleményen , de gondoltam nem rontom tovább a helyzetet..
Lehet annak van igaza aki az idegorvost ajánlotta Neked??!!

Nagy fajsúly különség van aközött hogy valaki azt mondja rád hogy belepofázol vmibe. ill. egy ember lekorcsozásába…

T. Házaspár végül is én is kívánom hogy a fenti intermezzok ellenére találjanak utitársat!