Mindenkinek

#117202 Hozzászólás

István1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Mindenkinek

köszönöm a gyors és szakavatott válaszokat! Akkor sorban:
Élelmiszeripari kiállításról van szó, kiemelt vendég Magyarország, habár (állítólag) több magyar cég is részt vesz, de mindezidáig a kiállításszervezõn keresztül senki sem jelezte, hogy betársulhatna a nejem a konvojba. ( már ha egyáltalán megy konvoj )
Igazán az okozza a fõ gondot, hogy habár gyakorlott utazók vagyunk (pl. saját kocsinkkal immáron 3x voltunk Kelet Törökországban a kurd területeken ) de én vezetek, a nejem általában navigál. Ennek következtében, habár rendelkezik vezetési rutinnal, de az ember mégiscsak szorong attól, hogy hogyan boldogul egyedül. Meg fogja oldani, aki a kurdoknál boldogul annak nem lehet akadály a Mostari út sem. Elvileg. Aztán az élet ugye mint tudjuk…
Vonat azért nem játszik, mert elég sok mintát meg kiállítási anyagot kell magával vinnie, és a szállást is csak Medugorjéba sukerült a magyar kiállítás szervezõnek lecsekkolnia, úgyhogy naponta kell oda-vissza ingáznia Mostar és a szállása között. Azt azért majd nagyon megnézném, hogy amikor este végez akkor hogyan oldja meg hogy ne vezessen sötétségben, de hát majd csak megbírkózik ezzel is valahogy.