mindenkinek

#136221 Hozzászólás

mindenkinek

Hola mindenkinek!
Bocsi,hogy csak most írok,pláne így hogy bedobtam ,hogy segítek.Kis zûrök vanak a nettel,de ahogy tudok válaszolok,és remélem nemsokára normálisan,napi rendszerességgel sikerül írnom.
Kati!:)
Én holnap átrágom ezt az autópályadíj dolgot,hogy mi a jobb,de az bizti,hogy Szlovákia felé olcsóbb.De a részletekre holnap talán több idõm lesz.Amiket Miki írt az mind szuper,és gyönyörû hely.Mivel úgy látom veletek még nem találkoztam ezen az oldalon( a régiek még téliálmot alszanak),ezért elmesélném,hogy anno azért jött,hogy sok mindenkinek szívesen segítettem,mert dolgoztam is kint,meg azóta is visszajárok.Tossa de Mar a szívem csücske.:)
Holnap jelentkezem!:) Szió!

Betty!:)
Ha ajánlhatok valamit,akkor az Calella. Lloretet azért nem ajánlom,mert az csak nyüzsi és ennyi,ohne élmény. Meg azt fontos tudni,hogy a vonat(olyan mint a HÉV,a neve RENFE)csak Blanesig közlekedik,Lloretbõl már csak busz megy Barcelonaba.Viszont a vonat olcsó,és több városban is strandolhattok ,mert a vonat a part mentén megy be Barcelonáig. Árakat majd asszem holnap írok.Hotel is írok majd,de hányan mennétek és hány évesek vagytok? Mik érdekelnek ,ill. milyen tipusú nyaralásra vágytok? Bulihegyek és strand,vagy még valami látnivaló is belefér?

Kérdezzetek még nyugodtan,mert sok info van,de konkrét kérdésre könnyebb válaszolni.:)