Mindenkinek

#201860 Hozzászólás

Nekem is volt

Mindenkinek

Nekem az a véleményem,hogy el aprózátok magatokat ez a fórum nem arról szól,hogy egymást piszkáljátok,sokkal inkább
arról ,hogy mindenki leírhassa a saját történetét.
Nem hiszem,hogy az jó ha belekötünk egymásba. Mindenki más,mindenkinek más a története talán ha oda figyelnenk a
lényegre sokan kevésbé csalódhatnának.Egyébként tudomásul kell venni,más kúltura,más erkölcsi mércék ezt vagy elfogadja a magyar lány vagy szenved. Sajnos több a negatív tapasztalat hosszú távon mint a pozítiv. Amilyen kedvesek ezek a fiúk az udvarlási szakaszban olyan hirtelen és sértõdékenyek lesznek ha már biztosnak érzik a helyzetüket.
Én szerencsésnek mondhatom magam hamarabb vége lett mielõtt
még kiderült volna milyen számitó is a fiú,ezt késõbb tudtam meg közös ismerõsöktõl. Akiket ismerek lányokat illetve egészen pontosan most már feleségeket,hát bizony sokat sírnak és igen valóban elõfordul az is elmondásuk szerint,hogy házasság kötés után a tündér királyfik bizony
hamar sértõdnek idegesek lesznek és még pofont is osztogatnak. Aztán persze jön a bünbánás bocsáss meg szeretlek,csak tudod hirtelen haragú vagyok….
Ne felejtsétek el lányok ez náluk teljesen elfogadott dolog,
hiszen a nõ az csak nõ a férfi az igen ,de õk így nõttek fel nekik ez természetes. Egyébként az én történetem sem kivételes,annyi csak,hogy itt ismerkedtünk meg ,kedves volt aranyos,figyelmes és minden ami ilyenkor lehetséges,folyton arról beszélt,hogy õ csak szerelembõl házasodna és papír miatt sosem,mivel én nem voltam hajlandó errõl mégcsak beszélni sem,hogy házasság 2-3 hónap után,így azt gondolta keres magának másik barátnõt,keresett a neten.2 hét múlva oda költözött a másik lányhoz ennyi.