mindenrõl

#313831 Hozzászólás

hayabusa
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

mindenrõl

sziasztok

reagálni szeretnék egy-két dologra .

A dis-sel nekem is volt egy kis afférom mertnem mentem ki velük mert kaptam egy jobbnak tûnõ lehetõséget afganisztanba egy amerikai cégtõl.

Egy dolgot látni kell szerintem

Ha fegyveres munkát akartom ilyen helyen a külföldi cégeknél kell probálkozni ani nagyon nehéz mert az angolok elõnybe részesítik az õ embereiket vagyis az angolokat. Inkább talán az amerikaiak akik jobban alkalmaznak kelet-európai volt katonákat.A piac nagyon telített és nagy szerencse is kell hozzá na és persze nagyon nagyon jó angol nyelv. Otthon és itt angliába is elvégeztem testõr tanfolyamokat és ezzel is nagyon nehéz . Talán most bejön valami.

1700 dollárért nem szabad kimmenni. Annyit egy középangollal itt is meg lehet keresni.

Én egy magyar ügynökségen keresztül jöttem ki akik mindent elintéztek (SIA licence tanfolyam pesten……) MOst már minden papírom megvan.

Az hogy 32000 fontot keresett a fenti kolléga hát nem tudom….. Általába 6 font az alap de vannak “elitebb” helyek ahol 10 fontot is megkereshetsz óránként . Ha azt számoljuk 5 nap naponta 12 óra akkor az nem is olyan rossz,és akkor londonba vagy .Hozzáteszem ilyen jól fizetõ melót nehez “magyarnak” megszerezni. Minden a nyelvismereten áll vagy bukik. Múlt héten voltam egy biztonsági cégnél interjún . Találkoztam egy másik magyar sráccal aki még a jelentkezési lapot is alig tudta kitölteni mert nem beszélte a nyelvet.

A santa cruzi melóról annyit hogy kiképzõ meló de valami féreértés van vele mert nem fizetõs . Önkéntes alapon megy.

Amikor megkaptam erröl az e-mail .mindig eszembe jut hogy magyar cégektõl még levegõt se kérjek.

Ha kérdésetek van csak irjatok.