minek ez a fórum?

#392019 Hozzászólás

CCharlie

minek ez a fórum?

Volt már a thaiföldi vállakozási lehetõségekrõl fórum, tessék elõhalászni azt, van benne egy csomó információ. Teljesen össze lett szemetelve az Ázsia fórum ezzel a rengeteg érdektelen thai fórummal, most lehet várni hetekig, amíg ezek elmerülnek.

Kíváncsi:

Világért sem akarlak megsérteni, de ha eddig arra sem tudtál rájönni, hogyan lehet kint tartózkodni huzamosabban, pontosabban ettõl a fórumtól várod a választ a vízum problémádra – akkor csak aggódni kezdek érted és a 10 millió forintodért. Nem akarlak elkeseríteni, attól függ az összeg nagysára, hogy mit akarsz kezdeni, de ne várj azért sokat tõle. Thaiföldön az utóbbi két évben eléggé elszaladtak az árak, fõleg ingatlan fronton.

Én itt élek, dolgozom, vállalkozásom van, tehát nem a turista Thaiföldet ismerem. Ezen tapasztalatok birtokában merem kijelenteni – saját vélemény! -, a thaiok becsületessége nem átlagos a külföldiek irányában! Ha megkeresel néhány üzleti célú angol nyelvû expat fórumot, akkor talán olvashatsz néhány történetet. Mindenesetre vigyázni kell velük, a füllentés itt nemzeti sport, a külföldiek lehúzása pedig a thai identitás szerves része. Nacionalistább ország mint a magyar, de ezt nem negatívumként írom, nem probléma, így tudnak megmaradni és gyarapítani az országukat.