Mit lehet erre mondani???

#239678 Hozzászólás

Csaba44
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Mit lehet erre mondani???

Eddig azt hittem jol beszelek magyarul. De az alabbiakat olvasva nem vagyok biztos benne.Mi a faszt akart ez mondani???

Mikola tegnap minderrõl azt mondta: “Életvédõ program a nemzeti együvé tartozás, én pedig egy Mikola István által készített beszédet mondtam.” A Fidesz kormányfõhelyettes-jelöltje hozzátette: reméli, hogy “nem fog a média elõjönni megint a 23 millió románnal való ijesztgetéssel”.
Ja az is erdekes amit az MDF vezetoi nyilatkoznak a Mikola beszedrol:

Az MDF-ben úgy vélik, Mikola e kijelentésével a határon belül és az azon kívül élõket is megsértette. Elõbbieket azért, mert “szavazatukat zárójelbe tehetõnek tekintené akkor, ha a határon túli magyarok is választójoggal rendelkeznének, utóbbiakat pedig azért, mert pusztán egy irányba szavaztatható, politikai nézetek nélküli szavazógépnek tekintette õket. Az MDF álláspontja: Mikola István elárulta, hogy a Fidesz nem valódi nemzeti elkötelezettségbõl támogatta a kettõs állampolgárságot.(Jo reggelt!)
Valami kis szosszenet a naggyulesekrol:
…Nos, a szarkasztikus válasz nem késett, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje örült annak, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja megváltoztatta véleményét a demokráciáról, s már úgy véli, hogy “a politikának az emberek között van a helye”.
ez egy kicsit vastag annak a szajabol akik haromhetente akartak a Parlamentben politizalni.