Mongólia

#349430 Hozzászólás

Mongólia

Szia!
Jó az ötlet. Nem tartjuk lehetetlennek és megvalósíthatatlannak.
Mi ennek a túrának a megvalósításában tudjuk azt nyújtani, hogy egy stábbal végigkísérjük a lovaglásotokat. Bár van lovagolni tudó (szeretõ) operatõr a stáb tagjai között, de ekkora útra nem vállalkozna lovon. Viszont azt vállaljuk, hogy egy (vagy két) terepjáróval végigkísérjük a lovastúrátokat. Illetve azzal is mennénk ki Mongóliába, mert a felszerelést ki kell juttatni. Társaságunk filmezéssel és fotózással (is) foglalkozik. Bár a honlapunkon (www.pixelfilm.hu) az utazási felvételek még nincsennek fenn, de a most készülõ honlapon már lesznek azokból is (Kína, Ausztrália, Kenya…. stb).
Legalább 2 operatõr és két fotós (egy autóval), de inkább 3 operatõr, két fotós és egy újságíró – két autóval lenne tervezve.
Bár mi csak 2008-ban tudunk – elõreláthatóan – erre az útra vállalkozni.
Nem privátban jelentkezünk, hiszen ötletetek megéri a nyílvánosságot, s bizonyosan lehet találni még olyanokat, akik a kaland miatt is és segítõszándékból is végigautóznák ezt a távot.
Nekünk régi elképzelésünk, hogy Kõrösi útvonalán végighaladjunk, bár ez eltér attól, s visszafelé is van és sok helyen sajnos a háborúk ezt nem is teszik lehetõvé.
Ha ajánlatunk érdekel, mehetünk bele a részletekbe.
Üdv.