Mosss, hogy meg lettem szólítva..

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Bangkok szexturizmus Mosss, hogy meg lettem szólítva..

#398137 Hozzászólás

Garfi

Mosss, hogy meg lettem szólítva..

Eddíg azé’ nem folytam bele ebbe a topicba, mert BKKt nem ismerem egyáltalán és amennyire tudom ott nagyon más a szitu, mint Pattayán. ( aztán lehet, hogy rosszul tudom )
A fertõzésekrõl. Igen meg van a veszélye annak, hogy valamit elkap az ember, nem feltétlenül AIDSt annál vannak sokkal elterjedtebb és virulensebb gonosztevõk, sõt többet úgy is el lehet kapni, ha védekezel. A sex akárhol, akárkivel egy orosz rulett light, hacsaknem évekig tartó monogámiában élsz. Gondolj bele, hogy itt a szomszédban Ukrajnában pölö a thainál sokkal nagyobb arányban terjed az AIDS, a lányok idejárnak stb.stb. Elég a derék férjemuramnak egy pille félrelépés és lavinát indíthat befelé, lásd a Körmagyar címû remek színházi darabot. Úgyhogy hamár a poligámia mellett döntesz védekezni kell és bízni a szerencsédban. Akárhol.
Fiúk is kaphatóak a hancúrra, pár magyar lányt elkalauzoltam a boyz townba, ahol a higanyléptûek csillogó tekintettel közeledtek a leányok irányába is. A teljesítményükrõl nem tudok, nem kaptam beszámolókat.
Hogy miért jobbak a thai lányok ? Hümm.. errõl asszem oldalakat lehetne írni és mindenki mást mondana, mert mindenkinek más az élménye és mást keres. Az azért elgondolkodtató, hogy mennyimindenfélemást keresnek a farang pasik és végül majd mindegyik meg is találja.Van aki meg nem, de õk vannak a jelentõs kisebbségben, meg van aki letagadja, meg van aki… lehetne megint hosszan folytatni a sort. Végülis Veterán megint rátapintott a lényegi mondanivalóra, jó dolog a macerátlanság.És nem feltétlenül a sexrõl szól a dolog, habár abban is – az én tapasztalatom szerint – többet tudnak nyújtani, feltéve ha kedvük van hozzá és kedvelnek… meg tudnak tengeri csillagok is lenni. ( hever, mint egy gumibábú ) Szerintem a gesztusokban rejlik a titok. ( legalábbis nekem ) Még egy egyéjszakás kalandlány is megajándékoz valami kedves és váratlan gesztussal,ami mindenféle lehet, a mai napig meg tudnak lepni a fantáziájukkal. Mondok egy példát: Idén monogám üzemmódban egy lánnyal voltam végig. Adtam neki X bahtot, hogy menjen el shoppingolni, hagyjon békén a ruhaüzletekkel mert utálok vásárolgatni. Este megjelent és kb. a 90% zsetonért nekem vásárolt cuccokat, majd közölte, hogy õ csak akkor vásárol magának, ha vele megyek, ugyanazt nézzük, mert nekem akar tetszeni. Amikor farang módon lebaltáztam és mondtam neki, hogy nem ezért adtam neki pénzt elrohant, majd amikor elõkerült elkezdett vásárolgatni magának tüntetõen úgy, hogy le se tojta, hogy én mit szólok hozzá és demonstratíve mindenhol õ fizetett. Este kiderült, hogy eladta a mobilját és abból. OK.. tudtam, hogy én fogom visszavásárolni a mobilját, de ebben nem lehetett biztos mégis megkockáztatta. ( három hétig nem is volt mobilja ) Ez csak egy kósza és nem jellemzõ példa, csak a feelinget érzékeltetõ írtam le. És tudnak hisztigépek is lenni – sajna tanulnak a Cosmopolitan thai kiadásából – de amint ki vannak rakva észhez térnek és a thai mentalitással szereznek vissza . És nem a zseton miatt, nálam szarevõbb farangot nehéz találni… fordítva is ugyanúgy mûködik, láttam tahó farangot lerakni a hetedik ezer bahtost és mosolyogva mondták, hogy NEM, miközben pár gesztusért nekem ingyen jöttek el. ( nem, nem vagyok Clint Eastwood a huszas éveiben ) Talán valamit megértesz te Kiváncsi lány…