mostmar en is

#180596 Hozzászólás

mk1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

mostmar en is

azt gyanitom, hogy inkabb Iona, te kezdesz kotoszkodni.
Nem tudom, hogy hol es mikor tanultad ezek szerint a magyar nyelvet, es a helyesirast. De nem mindegy, hogy magyarbol irsz dolgozatot es kapsz ra osztalyzatot, vagy magyarbol akarsz kivandorolni.
Nem akarok senki irasa melle allni, de jomagam nevu forumozonak lesz igaza.
Nekem van pl. ukran ismerosom, akik Ukrajnaban laknak, es amikor jottek hozzank, azt mondtak, hogy “megyek magyarba”.
Vagy azt is mondtak, hogy “magyarbol vesszuk/hozzuk a cigit” (ezt akkor mondtak, amikor mi voltunk kint naluk).

De vegul is segiteni akartam neked, de az en irasomra mar oda se figyeltel, mindegy….epp ezert irtam most vissza, mert ugy vettem eszre, hogy valamiert nagyon kitersz egy-ket kerdes alol.

Az angol tudasodra anyit tudok irni, hogy akkor ezek szerint magyarul kellene nekunk segito infokat adni neked, mert, ha mar egy kicsit komolyabban kellene ertelmezni valamit angolul, az mar nem megy neked.
Egy kulfoldi vallakozas nyitasahoz, szerintem nem eleg a “kave melletti” angol.
Meg ki tudja, hogy azok ott, milyen akcentussal beszelik az angol nyelvet. Ezen azert gondolkozz el.
Velemenyem az, hogy ha mar annyi penzed van, hogy nem igazan szamit, hogy nyereseggel tersz vissza Magyarorszagra vagy sem, eloszor meglatogatnam azt az orszagot, es ugy szereznek tapasztalatot.Mert a net-en sokszor csak a szep dolgokat lehet olvasni. Elbeszelgetnek, es kikerdeznem az ottani helybeli lakosokat az ottani eletrol.

Vegul, ne szivdd mellre a kritikat, azokat el kell viselni.
Ha meg egy idegen orszagban akarsz elni par evig, akiknek sem a kulturajukat nem ismered, sem a szokasukat, lehet, hogy 1 honap mulva tobb kritikat kapsz, mint itt 3 nap alatt.

Sok sikert.