Muhahaha

#437144 Hozzászólás

Ahmet

Muhahaha

Sophie!

Azt hiszem egy kicsit több értéket adtam ehhez a forumhoz, mint te, de mindegy. Amit írtam, azt azért írtam, hogy elkondolkozzatok, úgy látom nem érte el a célját a dolog. Egyrészt megértetted a párhuzamot, másrészt a cél elõtt megálltál köpködni. Annyira vannak az muzulmán nõk a csadorra kényszerítve, mint a hazaiak a lábgyantázásra. Egyszerûen a társadalom által ez az elfogadott, és kész. Aki nem tart a hirdával, az vagy hülye, vagy ellenség. 20 éve még senki nem gyantázta a hónalját a keleti blokkban, most meg mindenki. Biztos azért szoktak rá, mert egy kélyhömpöly, mikor lerántják a gyantát. Ugyanilyen kellemes lehet, a kozmetikai tetoválás, vagy az élethosszig tartó fogyókúra, csak azért, mert a plakáton vékony nõk vannak. Mindegy, hogy mivel vesznek rá, vallással, vagy reklámma, az eredmény ugyanaz: örömmel kínzod magad (nem konkrétan te, mert nem ismerlek).

unalmas!

Nézz be esetleg olyan topicokba is, ahol nem az arab pasikról van szó. Esetleg néhány évre visszamenõleg. Egyébként megértésben te még addig se jutottál el, mint Sophie.
Fel vagyunk háborodva, hogy milyen melege lehet egy arab nõnek, de tök normális, hogy vesevillantóban korcsolyáznak a lányok? Tudom, felvehetne mást is, annyira, mint az arab nõ. A divat (vallási, vagy milánói) kényszerít.

Laci!

Topic rombolás? Olvasd el a címet! Egyébként az iráni veszélyekhez hozzátenném még a közlekedést és akkor tényleg kimerítettük a teljes listát.

Summa summárum, ahogy más topicok “rombolása” közben kifejtettem már, nincs jogunk, és erkölcsi alapunk ítélkezni a csador, burka, akármi viselésével kapcsolatban.