munka, ha mar a mai nap ugyis szet-off-oltam

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia elöször India munka, ha mar a mai nap ugyis szet-off-oltam

#404892 Hozzászólás

andrasjogi

munka, ha mar a mai nap ugyis szet-off-oltam

en sem vagyok diak mar am. 3 eve otthagytam a kis felmillas allasom, mert megvettem mar mindent otthon, akkor meg minek dolgozzak? Hogy nagyobb autom legyen, aztan 2 ev mulva meg ujabb? Es hol vagyok EN? Szoval lakas ki, es uccu 2 ismeros lannyal. Azota evente 1* haza, ha eppen beteg vagyok, vagy ha kiraknak egy orszagbol megnezni anyucit es volt baratnoket. :))
Dora, mikor is jottok? En oktober 12en jovok ki egy retreatbol, 13 este megyek Nepalba, osszefuthatunk 4esben. Es mostmar vegre az az eso is elall neha, idegsito volt ez a monszun. Meg a hatizsakom is bezoldult.

Egy baratnom volt itt 3 hetig, neki is azt tanacsoltam elotte, hogy a tukorben minden reggel sokaig nezze magat. Otthon, ha neznek, azt hiszed, hogy valami baj van az arcodon, itt csak kulonleges vagy, es a hulye amerikai filmek alapjan minden nyugati not potencialis k.-nak neznek, aki csak azert jott. A mostani India Today hetilapban van felmeres a pasik es nok szexualis szokasairol… A legjobban ez tetszett: noknek tudod, mi az orgazmus: 60% nem, 40% igen. Volt mar orgazmusod: 60% igen, 30% nem… A pasiknal csak altalaban a nemi zavarodottsag kepe jott at.