Na…

#294885 Hozzászólás

Endre5
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Na…

Nos… én 10-én repülök Floresbe… a többiek jönnek csak 15-én. Úgyhogy elviekben és Flores és San Andrés között fogok ingázni. Hostel Los Amigos-t ajánlom Floreben. 3 dolcsi egy éjszaka és a legjobb hátizsákos tanya.

A Las Marias-barlang az a gyertyás vízsesésmászós kaland. Teljesíthetõ, de kell hozzá tudni minimum közepes szinten úszni. Meg ne légy ott se klausztrofóbiás. :) De félelmetesen jó, ne hagyd ki!

Van 5 órás és 10 órás busz Cobánba. Az 5 órás nyugatnak kerüli ki a hegyeket burkolt úton, a 10 órás keletnek egy ösvényen. Én ezt ajánlom, ráadásul megáll a lanquíni elágazásnál. A legszebb út Guatemalában, de kemény… lesz egy szakasz, ahol 40 km-t 5 óra alatt tesztek majd meg. De a kilátás mindenért kárpótolni fog… a baj az, hogy hajnali 5-kor indul Sayaxchéból.

Cocscomb Basin kimaradt betegség és állandóan ömlõ esõ miatt. De amúgy is San Ignacio és Caracol. :)

Ja… ha búvárkodni akarsz és akár strandolni is, akkor Utila (vagy Roatán) Hondurasban. Nekem fõleg Utila százszorta inkább bejött, mint Caye Caulker vagy San Pedro, ráadásul 2-3 dollárért megalhatsz, a búvárkodás meg sokkal olcsóbb… (majdnem fele).