Na akkor

#81042 Hozzászólás

AF

Na akkor

par dolgot egyenesbe allitanek,ha megengeditek.
Eloszor is, az AIDS-el kapcsolatos”megeroszakolasi” historia korrekt valosaga,hogy a feketek valamifele tevhit folyaman sajat kornyezetukbol szuzlanyokat avatnak fel(feher ember eroszaknak nevezi)abban a hitben,hogy az aids-bol kigyogyulnak.Ez a hivatalos hiradasban jelent meg.Nagy kompany indult a dolgok korrigalasara.
A fekak feher csecsemoket nem eroszakolnak,ellenben ujjabban egyre tobb fiatalkoru nemi eroszak ugy jott felszinre,(egymas kozott elkovetett buncselekmenyrol van szo.
A feherek elleni eroszak az egyutt jar a kozonseges bunozessel.Itt az aids-es feketek nincsenek fokuszolva,hogy betegseguket tovabbadjak megfontolt szandekbol.Ahhoz feher ember kacifantos lelkivilaga kell.
Az utobbi evekben(10-15) a feketeknek is joga van tanulni nemhogy lehetosege, sot el is varjak toluk.Olyan,hogy fekete egyetem nincs,egyutt tanultak mindig a feherekkel.(mar aki hajlamos volt ra)Es Marikoo, lehet hogy fajni fog ,de feher professzoroktol,jaaa.(Csak magyarazd meg mar itt mindenkinek,hol all -per pillanat,Mozambik,Angola,Rhodesia,-miutan a feher embert kiebrudaltak onnan?)Hangosabban…
Csak ugy csuklobol, ugy ereztem ezeket ide kellett dobnom.