Na majd mi megmondjuk,mi van!

#322135 Hozzászólás

Gizike es Gozeke

Na majd mi megmondjuk,mi van!

Mi Tel Aviv-“alson” dolgozunk,eleg felre eso helyen,egy tanyan.Nem!Nem tehenfejo lanyok vagyunk,hanem poker oszto DILEREK.Jes baja,de csak szerencse kerdese ez is.Van,akit vizummal egy het utan haza dobnak,viszont van,aki mar evek ota nyomatja itt vizum nelkul.Rossz idoben,rossz helyen ne legyel,mert mindig akad egy-ket ongyilkos palesztin,de ha ugy dontesz,hogy megprobalod,ezekbe nem szabad belegondolni.
De hozza kell tennunk,hogy most mar nem csak rendor-para van,ahogy azt tapasztalt kollegank fent emlitette,megjelent egy uj allat fajta emigration office neven.Utcakat,uzletkozpontokat lepnek el csikk-csakk es ellenoriznek mindenkit.
Munka egyebkent most nem nagyon van,mert nagyon sok a diler es helyieket is kepeznek(ami eleg komoly egy olyan orszagban,ahol tiltott a szerencsejatek.De vannak itt meg fura dolgok!)a kaszinokban.
Mivel gyere?A Cseh airlinest ajanlanank a figyelmedbe,tobb okbol is kifolyolag:1.a legolcsobb 2.a Malev es az El Al gepek utan erkezik be,amikor mar altalaban az osszes vallato szoba megtelik.
Meg a fizetesrol is szolnank egy-ket szot(:)):volt mar jobb is,de meg igy sem rossz.
Nagy bajod meg nem eshet,mert max par nap utan haza kuldenek.
Ha nem akarsz mar feheringes-mellenyes helyen dolgozni es egyebkent sem nagyon szereted a korlatokat,melegen ajanljuk ezt az orszagot!