na még egy…

#270870 Hozzászólás

na még egy…

Az elsõ hozzászólásoddal jobb híján egyetértek, jobb a 90 %-os tudás, mint a semmi. De a semmi és a 90% mégiscsak csupán mennyiségi különbség, nem pedig minõségi. Minõségi különbség a 99 % és a 100 % között van. Biztos érted, mire gondolok. Arra, hogy ha nem tudsz 100 %-ot, akkor semmit sem tudsz, illetve tök mindegy, hogy mennyit tudsz, nem vagy az igazság birtokában. Emellett ez azt is jelenti, hogy a 90%-os tudás is lehet ugyanolyan hamis,( tehát értéktelen ) mint a nulla.
Második hozzászólásodhoz: “Szerinted nem elegans dolog a Magyar Nemzet ujsagot olvasni, amikor a Nepszava is ugyanazokrol a cikkekrol ir?”
????? Ez megint valami csúsztatás akar lenni, gondolom…
Dehogynem. Olvasni elegáns. Viszont a Népszavának feladni egy hirdetést a Magyar Nemzetben, hogy “Tisztelt Magyar Nemzet olvasók, kérem holnaptól fizessenek elõ a Népszavára!” ez nem volna elegánsnak nevezhetõ…
Mint ahogy az sem, hogy valaki egy másik ember által jó pár éve fenntartott – saját pénzébõl persze – és mûködtetett tematikus weblapról csábítgatja át az embereket a sajátjára. Szerintem írd meg IDE, amit az idejáró embereknek szánsz és ne csalogasd át õket egy másik weboldalra. Arról nem is beszélve, hogy a te saját oldaladon nem látok az utazás.com-ra mutató linket vagy bannert… Már ha felhoztad a webmester dolgot.
De ha gondolod, mindjárt törlöm ezt a topikodat…:-)))
Úgyhogy errõl ennyit.