Na még egy kicsi lefekvés elõtt

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Újabb Fidesz propagandaújság Na még egy kicsi lefekvés elõtt

#237647 Hozzászólás

Na még egy kicsi lefekvés elõtt

A Jobbik felállítaná a csendõrséget és visszahozná a halálbüntetést
2009. február 08.Közlemény
A Jobbik visszahozná a csendõrségetA Jobbik Magyarországért Mozgalom megdöbbenéssel értesült a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosságról, amelynek áldozata Marian Cozma válogatott kézilabdázó volt. A világhálón keringõ információk szerint a bûnösök cigány származású személyek voltak.

Elvárjuk a rendõrségtõl az elkövetõk mielõbbi letartóztatását és a nyomozás eredményeinek nyilvánosságra hozását!

Az utóbbi idõszakban elszabaduló agresszív bûncselekmények azt bizonyítják, hogy a kormány a közbiztonság területén is teljes csõdöt mondott. A rendõrség képtelen az emberek biztonságának garantálására, képtelen a tettesek kézrekerítésére, a nyilvánosság elõl elhallgatja a nyomozási eredményeket, és amennyiben nagy ritkán mégis sikerülne az elkövetõk elfogása, a magyar igazságszolgáltatás évekig ül az egyértelmû ügyeken, hogy aztán felkavarva a társadalom nyugalmát, megfelelõ szankciók nélkül küldje vissza az emberek közé a gyilkosokat. A kialakult helyzet a jelenlegi parlamenti pártok bûne, amelyek húsz éve tehetetlenek.

A Jobbik az Országgyûlésben elsõrendû feladatának tekinti majd a közbiztonság megteremtését. Az országban erõs rendõrséget, vidéken csendõrséget kell felállítani. Az igazságszolgáltatásban a büntetési tételek szigorítására és az eljárások gyorsítására van szükség. A Jobbik véget vet a “wellness” börtönök világának, ahol a szabadságvesztésüket töltõk konditermekben és tévészobákban lógatják a lábukat két bûncselekmény elkövetése között. Amennyiben szükségessé válik, mindent meg fogunk tenni hazánkat a halálbüntetés visszaállításában megakadályozó jogi kötelezettségek eltörléséért. Elég volt!

http://www.jobbik.hu/node/5692

Joe!
Nehogy azzal gyere,hogy micsoda demagóg,primitív párt ez,mert nálatok is van halálbüntetés,mégpedig nem is akármilyen helyeken pl Kalifornia(ha jól tudom).
Most is agyonvertek a cigányok egy 80 év feletti mamát és elvittek tõle egy ócska tévét,meg még valamiket összesen 20 ezer forint értékben.
Na most már megyek ,mert kiúsznak az újságból a halak.:o))