Nagy SOHAJ…

#188892 Hozzászólás

TY

Nagy SOHAJ…

egy nagyott sohajtottam mielott elkesztem volna irni, valaszolni a hitetlenkedoknek, szkeptikusoknak, rosszinduatuaknak, stb, stb…

Ah..meg gondoltam magamat…inkabb nem valaszolok…

Aki boldog az USA-ban vagy Kanadaban az legyen boldog abszolut nem erdekel engemet mi az erve Eszak -Amerika mellet)!

Aki haza akar menni, annak nem kell magyarazzam, hogy miert jo otthon, Magyarorszagon, mert ugyis erzi azt a LELKEVEL!

Ki nem szarja le, hogy ki kit lop es hol, ki nem szarja le, hogy ki mennyit keress es mire kolti, ki nem szarja le, hogy otthon bunkok vagy nem az emberek es foleg ki nem szarja le, hogy amerikaban vagy kanadaban milyen “edesek” az emberek…

Ha a HAZADAT $-ben latod es ertekeled, akkor valoban mindenkinek jobb, ha a sok bekepzelt majom aki isteniti ezt a hamis, mu-mosolygos, penzehes tarsadalmat amit Amerikanak vagy Kanadanak hivnak, ott marad.

Akinek peddig menni kell HAZA, MAGYARORSZAGRA, azt a szive viszi…

HAJRA MAGYAROK! HAJRA MAGYARORSZAG!

U.I.
olvastam, hogy Aprilis kozepen lehetseges, hogy a Nepstadionban (Puskas stadion) jatszik a brazil vilgbajnok csapat a Magyar valogatottal….A legdragabb jegy 5000 (ot ezert) FT..kb 20$…..Akinek gyereke van az tudja mekkora elmeny a gyereket elvinni egy ilyen esemenyre!

A nagy Eszak-Amerikaban egy legolcsobb kosarlabda meccsre a jegy 95$….ez is egy nagy elmeny!!

Hiaba probalom gyoszkodni azokat a hitetlenkedoket, hogy otthon igenis jo! Itt is dolgosztam es otthon is! Az otthoni penzembol, jobban eltem mint itt Eszak Amerikaban! Igaz nem kerestem kevesett….!!
2 honapja jottem vissza Eszak Amerikaban es 1 honap utan dolgozok! Az ittei penzembol nem elek olyan jol mint Magyarorszagon! Igaz itt sem keresek keveset….!!