NAGYON JO HIR

#183175 Hozzászólás

NAGYON JO HIR

Sziasztok,
Engedjetek meg hogy egy nagyon jo hirrel kezdjem a mai napot. Szoval a ryanair oktober vegetol meginditja a BUDAPAEST-Glasgow KOZVETLEN jaratat. Mar lehet is ra foglalni 0.01£ os repjegyet:-) En mar neztem kb 100 Fontba kerul egy return tiket novemberben :-)
Mas….
En mar nagyon izgatott vagyok,hiszen delutan indulok Londonba ,mert szombatra van jegyem az EMIRATES Foci kupara ahol olyan csapatok kozott nezhetem meg a kedvenc csapatom a valenciat,mint az Inter,az Arsenal es a Paris saintgerman es nem utolsosorban az egyik legmodernebb es legujabb stadionban az Arsenal otthonaban az Emiratesben.Es ennek fejeben jovo7vegen a Valencia a manchester cityvel jatszik,amire szinten megrendeltem a jegyemet. Leautozok…4 ora alatt lennt vagyok. Tudom ez most eleg “posh”nak tunik,de nem hiszem hogy lesz megegyszer alkalmam latni a kedvenc csapatom es foleg nem ennyi penzert….20 font egy jegy :-):-).Aki nem tudna az UEFA Cup donto ami itt volt glasgowba a legolcsobb jegy 200 Font volt,de lehetett 600 ert is venni!!!
Invernessbe Edinburghbol hamar fel lehet jutni,csak raalltok a 9esre es szerintem 3 ora alatt ott vagytok.Szep varos,de nem sok minden emlitesre melto van ott. Loch ness is csak egy to a sok kozul es raadasul nem is a legszebb!!! Fort Augustus ,loch ness deli csucskeben viszont egy nagyon szep es jo hely,isteni ettermekkel es kiskocsmakkal a “csatorna” parton. Viszont a Urquhart kastelyt minden kepp nezzetek meg!!Oban szep es hangulatos,de ha tervezitek hogy atkompoztok MULLra erdemes elore lefoglalni a jegyet,mert hamar megtelik.
Ha van valami ami meg eszembe jutt majd irok.

Legyetek jok..
Udv:Zsolt