naivitas felsofokon

#205573 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

naivitas felsofokon

Minden tropusi szigetekrol menekulnek az emberek kulonbozo okok miatt. Nem tudom honnan veszitek ezeket a hulyesegeket, hogy letelepednek egy tropusi szigeten, stb.
Ha a hideg miatt menetek, megis szerintetek mennyi norveg vagy finn hagyta el eddig Skandinaviat es telepult le egy tropusi szigeten? Fele az embereknek munkanelkuli es akinek van meloja az is eppenhogy megel.
Kulonben is, miert nem veszitek a faradsagot, hogy TI utannaneztek a dolgoknak. [ fogadjunk, hogy nem olvastok rendszeresen ujsagot es nem neztek TV hiradot ] Most lett vege a dohai talalkozonak. Kiribati-t elmossa az ocean, Maldiv szigetek azon keszulodik [ azt hiszem mar vettek is foldet Ausztraliaban ] hogy atkoltozteti a lakossagot veszely eseten.
Tovabbi szep almokat.
AR

P.S. Ledobbento, hogy azt hiszitek valahol folbukkantok egy zsak penzel es maris jol meno vallalkozasotok van. Lehet, hogy Magyarorszagon sok 50 millio Ft de ettol meg nem hiszem, hogy olyan nagy uzletet lehetne csinalni 3 het alatt akarhol is. Foleg nem egy tropusi szigeten ahol meg fizetokepes vasaroloero sincs. Nem beszelve arrol, hogy altalaban az oslakossag el a fold es vallalkozas jogaval.
En meg hazat sem epithetnek a sajat foldemen a Salalmon szigeteken mint ausztral allampolgar mert nem vehetnek foldet.