ne is mondd!

#437088 Hozzászólás

unalmas

ne is mondd!

Ha csak a kolegáimat veszem, szerintem lassan ölni fognak a jobb helyért. A sógor-koma-jóbarát dologról nem is beszélve, nagyon durva.
Voltam kint, de egész más kint is maradni, azért nem megy az úgy ripsz-ropsz. A szüleimre is kell gondolnom…bár mondtam nekik, ha úgy alakul, hogy kint akkor jöttök velem! Na meg van anyagi vonzata is a dolognak :(, és mi kispolgárok vagyunk mindketten.
Nem szeretek nyafogni, de ez is kell hozzá, és én/mi szeretek elõre gondolkozni, szóval megalapozzuk, aztán uzsgyi. Sajnos a mai világban szinte minden a pénztõl függ.
Persze mindkét részrõl lesz segítség, ami sokat számít.
Semmi sem lehetetlen, ha akarja az ember.
Ami az állást illeti, ott nagyobb a munkanélküliség, mint nálunk. :( ha-ha De lehet máshol is dolgozni pl, vannak rokonai olaszban v amcsiban, összehoz az ember egy kis sporolt pénzt és mondjuk üzletet nyit. Nekik a vérükben van a kereskedelem, mi ilyesmiben gondolkodunk, és mennyivel jobb, ha nincs fõnököd! :D De elsõsorban esküvõ és aztán a többi -ami idõbe és egy rakás papírbeszerzésbe kerül stb, és persze nem EU-s ország, ami bonyolítja, itt meg aztán nagyon tudnak bonyolítani-, pl itt lesz hol élni, amíg nem lépünk tovább. 4 nyelvtudással szerintem találhat is itt valamit, de én nem akarok hosszútávon itt lennni. Isten ments! Ott szemrebbenés nélkül. Szóval én nem szeretek kapkodni, elõszõr rendesen utána jársz aztán mehet.
Te hol élsz? Külföldi a párod?
Nana, hallanod kellene, hogyan beszélnek. ha-ha Az arab kifejezetten nehéz (bonyolult) nyelvnek számít, a marokkói meg más is mint a többi arab. Balszerencsémre nem tudok franciául, nem is szeretnék, akkor inkább a marokkói.
Ami meg Marokkót illeti, élõben kell látni!, a képeken a felét sem látod v érzed át. Ha érdekes élményeket szeretnél, próbáld ki egyszer. Szerintem nem véletlen elég drága a mai napig a nyaralás kint. Lehet hogy túlzásba viszem, de nekem annyi volt kint. Eleve imádom az arab kulturát mindenestûl, gondolhatod, a szám állandóan tátva maradt. Pedig ott pl nem olyan hû de gazdagok az emberek általában, de én pont ezt szeretem, az egyszerûséget.
Mondtam is már neki, kimegyek, õ meg elrejt (ne röhögj nagyon :) ) és akkor nem kell visszajönni. ;)
Le van adva a rendelés, minden városba el kell 1x menni, és mindent meg kell nézni, van egy rakás hely, amit érdemes megnézni, inkább felfedezõs vagyok mint tengerparton ülõs. ha-ha Na meg a szaharát sem hagynám ki, tudod, tevegeléssel meg minden. Lesz program bõven, ha már bármeddig kint lehetek. Egyszerûbb és olcsóbb az élet ott, nincs ez a pofátlan lehúzás mint itt. Persze õ is akar ide jönni körbenézni, (már csak a szüleim miatt is, szóval intézünk majd neki meghívót mostanában) bár mondtam neki, ne várj sokat…
Szóval már csak idõ kérdése az egész, azt meg kitudjuk várni.
:)